Alimentatie advocaat nabij Brunssum

Spera advocaten, uw partner bij alimentatie in de regio Brunssum

Bij een scheiding spelen kinderalimentatie en partneralimentatie een belangrijke rol. Voor het berekenen van zowel kinder- als partneralimentatie bent u bij ons op het juiste adres. Met kantoren in Heerlen en Aken kunnen wij u zowel bij de Nederlandse als de Duitse juridische procedures ondersteunen. Grensoverschrijdende geschillen oplossen? Spera advocaten is uw partner! Wat Spera advocaten uw ideale partner maakt zijn de doelgerichte werkwijze die wij hanteren, onze ruime expertise en een grensoverschrijdende visie. Neem eens een kijkje op onze website, hier vindt u meer informatie over o.a. alimentatie.

Kinderalimentatie

De manier waarop kinderalimentatie wordt berekend is sinds 1 april 2013 drastisch gewijzigd. Dit is voornamelijk gebeurd om het proces te vereenvoudigen. Op basis van een formule zou de hoogte van de kinderalimentatie makkelijk vastgesteld moeten kunnen worden. Echter bleken er nog steeds discussies te zijn over deze nieuwe normen. De financiële situatie tussen de betrokken partijen is echter zelden gelijk. Het vaststellen van de alimentatie met behulp van deze formule bleek daarom erg lastig. Begeeft u zich in deze situatie en wilt u graag weten wat dit voor gevolgen gaat hebben voor u? Raadpleeg dan een van onze ervaren alimentatie advocaten. Deze zullen uw persoonlijke situatie nauw bespreken om zo tot het gewenste resultaat te komen zonder dat de situatie escaleert.

Uw alimentatie wijzigen

Het kan voorkomen dat u door wat voor reden dan ook financieel niet meer in staat bent om de alimentatie te betalen. In deze situatie bent u bij ons kantoor op het juiste adres. Om uw alimentatie te wijzigen kunnen wij een verzoek indienen bij de rechtbank. Als u de benodigde gegevens met ons deelt dan kunnen wij een zogenaamde draagkrachtberekening voor u opstellen. Bent u in deze situatie beland? Het verstandigste wat u nu kan doen is de hulp inschakelen van onze alimentatie advocaat nabij Brunssum en omgeving. Dit omdat u op deze wijze een torenhoge alimentatieclaim vermijd.

Meer te weten komen?

Wilt u in contact komen met onze alimentatie advocaat nabij Brunssum en omstreken? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op. U kunt uw gegevens op de contactpagina achterlaten. Nadat wij deze ontvangen hebben zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Mocht u echter direct in contact met ons willen komen, dan kunt u telefonisch contact met ons maken door te bellen naar: +31 (0)45 400 95 91.

Alimentatie advocaat nabij Brunssum en omstreken nodig? Spera Advocaten is uw partner!