Echtscheiding advocaat Brunssum

Bent u opzoek naar een echtscheiding advocaat nabij Brunssum en omstreken?

Als u opzoek bent naar een echtscheiding advocaat nabij Brunssum en omgeving, dan bent u bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte aan het juiste adres. Een echtscheidingsprocedure is vaak een emotionele Kwestie. Hierbij is het dan ook van groot belang dat niet alleen de juridische kant voldoende aandacht krijgt maar ook de emotionele kant. Onze kantoren in Heerlen en Kerkrade staan hier voor garant. Het is ons uitgangspunt uw echtscheidingsprocedure op een professionele en doelgerichte wijze te laten verlopen. Met raad en daad staan onze advocaten u met specifieke kennis bij. Dit zowel in Nederland als in Duitsland. Met kantoren gevestigd in zowel Heerlen als Aken kunnen wij al uw grensoverschrijdende geschillen op een professionele wijze oplossen. Bij Spera volgen we regelmatig interne trainingen en volgen nauw de laatste ontwikkelingen op juridisch gebied. Wij kunnen op deze wijze onze concurrenten altijd een stap voor blijven.

Minderjarige kinderen en een echtscheiding

Als ouder dient u bij een echtscheiding een ouderschapsplan op te stellen. Hierin dient vastgelegd te worden hoe u de zorg en opvoeding van uw kind of kinderen wenst voort te zetten nadat de echtscheidingsprocedure heeft plaatsgevonden. In dit ouderschapsplan wordt o.a. vastgelegd op welke feestdagen en vakantiedagen de kinderen bij u zijn. Wij raden u aan om in deze situatie de hulp in te schakelen van onze deskundige echtscheidingsadvocaat. Deze zal samen met u de situatie grondig bestuderen om zo tot het gewenste resultaat te komen. Meer informatie over echtscheiding vindt u terug op onze website.

Onze diensten

U bent bij ons aan het juiste adres als u opzoek bent naar een advocaat die zich specialiseert in o.a.: Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Alimentatierecht en echtscheidingen. U vindt op onze website meer informatie terug over de verschillende juridische diensten die wij verlenen. Ook bieden wij u de optie om dagelijks contact op te nemen als u dringend juridisch advies nodig heeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u nood aan een echtscheiding advocaat nabij Brunssum en omgeving? Neem dan snel contact op met Spera Advocaten & Rechtsanwälte. Op de contactpagina kunt u uw gegevens achterlaten. Een van onze medewerkers zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor direct contact met een van onze medewerkers kunt u bellen naar: +31(0) 45 400 95 91.