Echtscheiding advocaat Landgraaf

Opzoek naar een professionele echtscheiding advocaat nabij Landgraaf en omgeving?

Bevindt u zich in een echtscheidingsprocedure en heeft u hierbij de hulp nodig van een ervaren echtscheiding advocaat? Schakel dan snel de echtscheiding advocaat van Spera Advocaten & Rechtsanwälte in. Naast het juridische aspect kent een echtscheiding ook veel emotionele kwesties. Het is dan ook vanzelfsprekend dat niet alleen het juridische gedeelte behandeld wordt maar ook de emotionele aspecten. Hier staat Spera Advocaten garant voor. Onze missie is om uw echtscheiding zo soepel en nauwkeurig mogelijk te laten verlopen. Tijdens de procedure staan wij u continu bij met raad en daad. Wij hanteren op onze kantoren een no-nonsense mentaliteit. Al onze medewerkers nemen deel aan interne trainingen en volgen de laatste juridische ontwikkelingen op de voet. Hierdoor kunnen wij onze concurrenten altijd een grote stap voor blijven.

Een echtscheiding aanvragen zonder minderjarige kinderen

Wilt u een echtscheiding aanvragen en zijn er geen kinderen bij betrokken? Dan kunt u een gemeenschappelijk verzoek tot echtscheiding indienen. In Nederland is er een wetsvoorstel ingediend wat het mogelijk maakt om te scheiden zonder een rechter. Uw verzoek tot scheiden wordt dan ingediend bij uw ambtenaar van de burgerlijke stand. Binnen twee weken kan de echtscheiding worden ingeschreven. In eerste instantie lijkt deze manier van echtscheiding een goedkopere en sneller optie. Niets is minder waar. Veel belangrijke zaken zoals alimentatie en de verdeling van de gemeenschap worden hier niet behandeld. U dient dus alsnog juridische steun in te schakelen om alle belangrijke zaken op papier te krijgen.

Onze expertises

Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Alimentatierecht, echtscheiding. Dit zijn enkele voorbeelden van juridische specialiteiten die wij bezitten. Op onze website staan al onze diensten beschreven. Mocht u meer informatie over het onderwerp echtscheiding willen? Kijk dan snel verder op onze website of neem contact met ons op.

In contact komen

Heeft u nood aan een echtscheiding advocaat nabij Landgraaf en omstreken? Neem dan contact op met Spera Advocaten & Rechtsanwälte. Laat uw gegevens op de contactpagina achter. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wilt u direct advies inwinnen? Neem dan telefonisch contact met ons op via: +31(0) 45 400 95 91.

 

Echtscheiding advocaat nabij Landgraaf nodig? Spera Advocaten & Rechtsanwälte is uw partner!