Letselschade advocaat Heerlen

Een professionele letselschade advocaat nabij Heerlen

Bij letselschade wordt er vaak meteen gedacht aan ongevallen in het verkeer. Echter kan letselschade ook het gevolg zijn van bijvoorbeeld een arbeidsongeval of een geweldsmisdrijf. In deze situatie is er vaak sprake van persoonlijk of lichamelijk letsel. Wilt u deze schade vergoed krijgen? Dan dient u de wederpartij aansprakelijk te stellen. Echter kan het in bepaalde gevallen zo zijn dat de wederpartij de aansprakelijkheid niet erkent. In dit geval is de weg naar de rechter onvermijdelijk. Om tot een overzichtelijke schadeberekening te komen is een professionele letselschade advocaat van groot belang. Bij Spera advocaten & Rechtsanwälte bent u hiervoor op de juiste plek. Ons kantoor heeft ruim vijftien jaar ervaring bij het oplossen van een breed scala aan juridische situaties. Woont u in de omgeving van Heerlen en heeft u behoefte aan een letselschade advocaat? Neem dan snel contact met ons op.

De schadeberekening

De geleden schade en de schade die u momenteel nog lijdt worden becijferd op basis van gegevens uit het verleden en toekomstige ontwikkelingen. Er wordt zo bijvoorbeeld rekening gehouden met het verlies van uw arbeidsvermogen en eventuele promoties die u had kunnen maken als het ongeval zich niet had voorgedaan. Ook is het zo dat u schade kunt vorderen als u een ongeval heeft waargenomen en dus geconfronteerd bent geweest met de ernstige gevolgen hiervan. Deze vorm van letselschade noemen wij schrik en shockschade. Deze vorm van letselschade is psychische schade die ontstaan is door confrontatie met het ongeval. Als de benadeelde partij, dient u altijd inzichtelijk te maken welke letselschade u heeft geleden en welke u mogelijk nog in de toekomst zult lijden. De letselschade advocaat van Spera Advocaten & Rechtsanwälte kan u in deze situatie begeleiden om samen met u de schade in kaart te brengen. Dankzij ruim vijftien jaar aan ervaring beheren wij deze discipline tot in de puntjes en zullen wij u ook op een professionele wijze ondersteunen.

Contact opnemen

Opzoek naar een letselschade advocaat in Heerlen en omgeving? Neem dan snel contact met ons op. U vindt op deze website een formulier waarmee u uw gegevens kunt achterlaten. Nadat wij deze ontvangen hebben, zullen wij u zo snel mogelijk terug bellen. Ook kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken op: +31(0) 45 400 95 91.

Een letselschade advocaat in Heerlen en omgeving vindt u bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte!