advocaat Heerlen

Een doelgerichte ondernemingsrecht advocaat in Heerlen en omstreken

Als ondernemer die een nieuwe onderneming start staat u vaak voor verschillende vragen. Zo moet er o.a. antwoord worden gegeven of uw onderneming een eenmanszaak, een vennootschap onder firma (VOF), een besloten vennootschap (BV) of een naamloze vennootschap (NV) gaat worden. Is uw onderneming al enkele jaren actief of staat u op het punt een onderneming te starten? In beide gevallen is het noodzakelijk de best passende rechtsvorm te hanteren. Hiervoor dient u een duidelijke overweging te maken welke rechtsvorm het beste bij uw huidige en toekomstige situatie past. Bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte bent u op het juiste adres als u opzoek bent naar een ondernemingsrecht advocaat in Heerlen en omgeving die u perfect kan adviseren met alle zaken rondom het ondernemersrecht.

De keuze maken voor een eenmanszaak

Tegenwoordig worden veel ondernemingen gedreven vanuit de vorm van een eenmanszaak. Hierbij moet er wel rekening mee worden gehouden dat uw privé en zakelijk vermogen niet gescheiden kunnen worden. Mocht het voorkomen dat uw onderneming aansprakelijk wordt gesteld, dan bent u met uw privé én uw zakelijk vermogen aansprakelijk. Het beste wat u kunt doen in deze situatie is een ondernemingsrecht advocaat van Spera Advocaten inschakelen. Deze zal samen met u kijken naar de beste oplossing om tot het gewenste resultaat te komen.

Kiezen voor een vennootschap

Een andere vorm hoe u uw onderneming kan voortdrijven is een VOF, ofwel vennootschap onder firma. Bij een VOF worden de afspraken tussen betreffende personen in een overeenkomst geschreven. Deze hebben o.a. betrekking op: winstverdeling, het doel en de duur van de overeenkomst. Het is belangrijk dat deze overeenkomst dan ook zorgvuldig opgesteld wordt. Een gedreven en efficiënte ondernemingsadvocaat van Spera Advocaten kan u hierbij goed van dienst zijn.

Kom vrijblijvend in contact met ons

Op onze kantoren in Heerlen en Aken bent u op de juiste plek als u nood hebt aan een ondernemingsrecht advocaat in Heerlen en omgeving. Dagelijks kunt u ons bereiken voor advies over bijvoorbeeld: ondernemingsrecht, schuldsanering of faillissementsrecht. In contact komen met ons is uiterst eenvoudig. U kunt het formulier op deze website invullen met uw gegevens. Nadat wij deze ontvangen hebben zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ook kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken op: +31(0)45 900 95 91. Voor grensoverschrijdende juridische ondersteuning komt u natuurlijk naar Spera Advocaten & Rechtsanwälte.