Ondernemingsrecht advocaat Kerkrade

Behoefte aan een ondernemingsrecht advocaat nabij Kerkrade en omgeving

U als ondernemer staat bij het starten van uw nieuwe onderneming voor de keuze op welke wijze u gestalte dient te geven aan uw nieuwe onderneming. Zo dient er bijvoorbeeld de keuze gemaakt te worden of uw onderneming een eenmanszaak, een vennootschap onder firma (VOF), een besloten vennootschap (BV) of een naamloze vennootschap (NV) wordt. Ook als uw onderneming al enkele jaren oud is kan vroeg of laat de vraag worden gesteld, hoe ga ik verder? Zowel in het begin als in een later stadium kan er voor een rechtsvorm gekozen worden. Als dé ondernemingsrecht advocaat nabij Kerkrade en omstreken staan wij u graag bij met hoogwaardig juridisch advies.

De eenmanszaak

Een van de meest voorkomende vormen waaruit een onderneming gedreven kan worden is de eenmanszaak. Bij een eenmanszaak geldt er echter wel dat er geen scheiding is tussen uw privé vermogen en het vermogen van uw onderneming. Wordt u als ondernemer van een eenmanszaak aansprakelijk gesteld? Dan bent u dus met uw gehele vermogen, ook uw privé vermogen, aansprakelijk. In dit geval is het handig om beschikking te hebben tot een ondernemingsrecht advocaat van Spera Advocaten & Rechtsanwälte.

Een VOF

Een VOF, ofwel vennootschap onder firma, is een personenassociatie tussen twee of meerdere personen. In een overeenkomst worden afspraken zoals winstverdeling, de duur en het doel van de overeenkomst belichaamd. Ook de rechtsverhouding wordt in deze overeenkomst besproken. Van groot belang is dan ook dat deze overeenkomst met grote zorg wordt opgesteld. Een ervaren en doelgerichte ondernemingsrecht advocaat kan u tijdens dit proces optimaal bijstaan met advies en expertise.

Vrijblijvend contact met ons opnemen

Bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte bent u op de juiste plek als u nood hebt aan een ondernemingsrecht advocaat in de regio Kerkrade. Tijdens werkdagen kunt u contact met ons opnemen voor vragen over bijvoorbeeld ondernemingsrecht, faillissement of schuldsaneringen. Spera Advocaten & Rechtsanwälte heeft kantoren in Heerlen en Aken. Zo kunnen wij u zowel in Duitsland als in Nederland bijstaan met kwalitatieve juridische oplossingen. In contact komen met ons doet u heel eenvoudig door het formulier op de contactpagina in te vullen. Ook kunt u ervoor kiezen telefonisch contact met ons te maken door te bellen naar: +31(0)45 900 95 91

Een ondernemingsrecht advocaat nabij Kerkrade en omgeving vindt u bij Spera Advocaten & Rechtanwälte.