Uw partner bij schuldsaneringen in de regio Heerlen

Ondernemers worden vaak geplaagd door schulden. Als deze schulden escaleren, kan de continuïteit van uw onderneming in gevaar komen. U kunt in deze situatie kiezen voor twee opties. De eerste optie is faillissement aanvragen voor uw bedrijf. Een tweede en meer efficiënte optie, is kiezen voor schuldsanering. Spera advocaten & Rechtsanwälte is uw partner in de regio Heerlen als u op zoek bent naar een schuldsanering advocaat. Wij hebben kantoren in zowel Heerlen als Aken. Op deze wijze kunnen wij al uw grensoverschrijdende geschillen op een professionele en doelgerichte wijze oplossen. Door op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van schuldsanering kunnen wij onze concurrenten altijd een stap voorblijven. Schuldsanering advocaat in Heerlen en omgeving nodig? Neem dan snel contact op met Spera advocaten.

Het aanvragen van faillissement

Kiezen voor faillissement kan ernstige gevolgen hebben voor u en uw onderneming. Bij faillissement verliest u het beheer en de beschikking over uw vermogen. Een probleem dat regelmatig optreedt bij faillissement is dat de schuld niet voldaan wordt. Ook wanneer het faillissement is opgeheven, kunnen crediteuren nog steeds verhaal halen bij de debiteur. Op deze wijze komt u als ondernemer nooit van uw schuld af. Voor Spera Advocaten & Rechtsanwälte vaak is een kiezen voor faillissement geen juiste keuze.

Een schuldsaneringen advocaat inschakelen

Wilt u op een efficiënte methode van uw schuld af komen? Kies dan voor een schuldsanering. Bij een schuldsanering zien de crediteuren wel vordering wat betreft uw schuld. Zo zal u ook snel van uw schuld af zijn. Wilt u tijdens deze procedure optimaal begeleidt worden? Schakel dan de schuldsanering advocaat van Spera advocaten in.

Met uw onderneming een doorstart maken

Nadat u de schuldsanering heeft doorlopen, kunt u weer normaal uw ondernemingsactiviteiten voortzetten. Het grote voordeel hiervan is dat u geheel de controle houdt over uw onderneming. Uw vermogen zal niet in de handen van een curator vallen.

In contact komen met een schuldsanering advocaat?

Heeft u nood aan een schuldsanering advocaat in Heerlen en omstreken? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op. Laat uw gegevens achter op deze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar: +31(0)45400 95 91.

Voor een schuldsanering advocaat in Heerlen en omgeving komt u naar Spera Advocaten & Rechtsanwälte.