schuldsaneringen advocaat Landgraaf

Een gespecialiseerde schuldsaneringen advocaat nabij Landgraaf en omstreken

Als ondernemer zijnde kan het vaak voorkomen dat u geplaagd wordt door diverse schulden. In een ernstige situatie kan dit zelfs ervoor zorgen dat de continuïteit van uw onderneming in gevaar komt. U kunt in deze situatie kiezen om voor uw onderneming het faillissement aan te vragen. Een tweede optie die u heeft is schuldsanering. Kiest u voor de optie schuldsanering, dan kan de schuldsanering advocaat van Spera u goed bijstaan en adviseren. Wij zijn hét adres als u in zowel Nederlands als in Duitsland opzoek bent naar een schuldsaneringen advocaat. Grensoverschrijdende geschillen kunnen op een professionele en efficiënte wijze opgelost worden dankzij onze kantoren in Aken en Heerlen. Dankzij diepgaande cursussen en het volgen van de laatste ontwikkelingen blijven wij onze concurrenten altijd een stap voor.

Aanvragen van faillissement voor uw onderneming

Als u faillissement voor uw onderneming wilt aanvragen dan brengt dit in de meeste gevallen ingrijpende gevolgen met zich mee.  Een voorbeeld hiervan is dat u het beheer en de beschikking over uw vermogen verliest. Een vaak voorkomend probleem is dat faillissement wordt beëindigt zonder dat de schuld voldaan is.Is het faillissement opgeheven dan kunnen de crediteuren nog steeds aankloppen bij de debiteur. U als ondernemer heeft hier weinig profijt aan want op deze wijze komt u nooit van uw schuld af.

Kiezen voor de schuldsanering

Een meer doeltreffende methode is schuldsanering met crediteuren. Bij deze methode zien de crediteuren, in tegenstelling tot faillissement, wel vordering ontstaan. Om u tijdens deze procedure optimaal bij te staan met advies en kennis is het verstandig dat u een schuldsaneringen advocaat inschakelt.

Een Doorstart maken

U kunt uw ondernemingsactiviteit normaal voortzetten nadat de schuldsanering heeft plaatsgevonden. Nog een voordeel is dat u geheel baas blijft u uw vermogen dus niet hoeft af te staan aan een curator.

Contact opnemen met onze schuldsanering advocaat?

U kan vrijblijvend contact met ons opnemen als u juridische steun nodig heeft. Een van onze schuldsanering advocaat nabij Landgraaf en omgeving staat u graag te woord. Op deze website kunt u uw gegevens achterlaten, een van onze medewerkers zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw situatie te bespreken. U kunt ook zelf contact met ons opnemen. U kunt ons dagelijks bereiken op +31(0)45- 400 95 91.

Voor een schuldsaneringen advocaat nabij Landgraaf en omgeving komt u naar Spera Advocaten & Rechtsanwälte.