Advocatenkantoor Heerlen

image_pdfimage_print

Advocatenkantoor Heerlen

Spera & Partners: transparantie, vertrouwen en begrip

Of het nou gaat om particulier of ondernemer, Spera & Partners geldt al heel lang als hét advocatenkantoor Heerlen. Advocatenkantoor Heerlen, ook actief in Kerkrade, Brunssum, Landgraaf, Maastricht, Brunssum en Bunde en omgeving, geldt als specialist op het gebied van onder meer personen- en familierecht, arbeidsrecht, effectenrecht, ondernemingsrecht en verbintenissenrecht. Ook particulieren en ondernemers uit Duitsland die gebruik willen maken van een advocaat kunnen meer dan uitstekend terecht bij advocatenkantoor Heerlen: Spera & Partners.

In Nederland en Duitsland

Ondernemers en ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf met vraagstukken op juridisch, fiscaal of financieel gebied kunnen uitstekend terecht bij Spera & Partners. Het advocatenkantoor geldt als een heuse autoriteit op het gebied van juridische bijstand voor Duitse ondernemingen die in Nederland gevestigd zijn én Nederlandse ondernemingen die in Duitsland actief zijn. Spera & Partners is door de jarenlange ervaring én door een zeer ervaren team met professionals in staat telkens weer maatwerk te leveren.

Een onderscheidend advocatenkantoor

Ook de particulier kan uiteraard terecht bij Spera & Partners; zowel in een al ontstane conflictfase maar zeker ook in de zogenaamde preventieve fase. Het advocatenkantoor in Heerlen staat in alle gevallen voor juridische dienstverlening van uitstekende kwaliteit. De professionals volgen niet zelden verdiepingscursussen zoals toch al alle relevante ontwikkelingen op het gebied van recht nauwlettend worden gevolgd. Dit maakt Spera & Partners een onderscheidend advocatenkantoor dat de concurrentie op steeds grotere achterstand zet.

Klachtenregeling

Behalve voor kwaliteit, hecht het advocatenkantoor in Heerlen nadrukkelijk aan transparantie. Zo beschikt Spera & Partners over een klachtenregeling. Indien een particulier of een ondernemer ondanks de aantoonbare expertise en ervaring toch niet geheel content is met de wijze van uitvoering van de juridische werkzaamheden, dan bestaat de mogelijkheid in contact te treden met de klachtenfunctionaris.

Letterlijk de grens over

Spera & Partners gaat dus letterlijk grenzen over. Doet écht wat anderen vaak alleen beloven. Werkt letterlijk grensoverschrijdend en heeft behalve vestigingen in Nederland ook uitvalsbasissen over de grens in Duitsland. Spera & Partners staat oor professionaliteit en kent zowel het Duitse- als Nederlandse recht op haar duimpje. De juridische dienstverlening is van uitstekende kwaliteit en Spera & Partners staat te boek als advocatenkantoor dat altijd prima op de hoogte is van de meest actuele ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Landsgrenzen bestaan dus niet voor het advocatenkantoor Heerlen.

Uniek kantoor

In de dagelijks kleiner wordende wereld en binnen één Europa is Spera & Partners als geen ander in staat u van het enige juiste juridische advies te voorzien Het advocatenkantoor geldt als een uniek kantoor met zowel specialisten uit Duitsland als uit Nederland in de gelederen. De werkelijk unieke ligging – Spera & Partners heeft verschillende kantoren in de grensstreek-zorgt voor grensoverschrijdend goed advies. Advies dat dus beslist niet bij de landsgrenzen stopt. De Nederlandse en Duitse advocaten zijn actief in Heerlen of het Duitse Aken. Uniek is dat Spera & Partners een hecht front vormt, waar andere advocatekantoren steeds noodgedwongen de samenwerking over de grens moeten zoeken. Spera & Partners heeft alles in eigen huis. En dat biedt alleen maar voordelen.

Duidelijke afspraken en geen verassingen

Met het advocatenkantoor in Heerlen zijn duidelijke afspraken te maken. Wordt u bijgestaan in een juridisch geschil, dan worden de opdracht en de kosten uiteraard duidelijk op papier gezet. Het is bovendien mogelijk met een vaste prijsafspraak te werken en net als bij elk ander advocatenkantoor worden de kosten volledig vergoed indien u verzekerd bent voor rechtsbijstand. U bent niets verschuldigd – behalve een eenmalige eigen bijdrage naar gelang uw inkomen- als u in aanmerking komt voor een toevoeging, voor rechtsbijstand die gefinancierd wordt door de overheid.

Telkens inzicht in de kosten

Betaalt u zelf de kosten voor juridische ondersteuning, dan wordt u telkens een urenspecificatie overlegd. Op die manier worden de kosten inzichtelijk gemaakt en weet u telkens waar u aan toe bent. Dat weet u uiteraard ook als u met een vaste prijsafspraak gaat werken. In dat geval wordt een contract opgesteld dat door u en Spera & Partners ondertekend zal worden. In dat geval is elke verrassing uitgesloten.

‘High trust’

Tenslotte: hét advocatenkantoor Heerlen werkt op basis van High Trust. Dit staat voor transparantie, vertrouwen en begrip. Het zijn de kernwaarden van Spera & Partners en die kernwaarden worden samen gedragen met de Raad voor Rechtsbijstand.