Algemeen

PDF Afdrukken E-mail
Bent u op zoek naar een advocaat in Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Maastricht en omgeving en heeft u advies nodig op het gebied van arbeidsrecht, personen- en familierecht, ondernemingsrecht, effectenrecht, verbintenissenrecht?
Spera & Partners & Rechtsanwälte richt zich op ondernemers en ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf en bij de hen spelende juridische, financiële en fiscale problematiek. In het bijzonder hebben wij aandacht voor Duitse bedrijven die in Nederland actief zijn of Nederlandse bedrijven die ook in Duitsland activiteiten ontplooien. Vanwege de jarenlange ervaring en deskundigheid op dat vlak is ons kantoor in staat om snel en doortastend te zoeken naar een passende maatwerkoplossing.

Niemand wordt graag betrokken in een gerechtelijke procedure. Ook start niemand met plezier een gerechtelijke procedure tegen een ander; zeker u niet. Het kan echter gebeuren dat u om welke reden dan ook juridisch advies of bijstand nodig heeft. In dit geval bent u bij ons aan het goede adres. Wij behartigen zowel in de adviserende (preventieve) fase als in de conflictfase Uw belangen. Uitgangspunt hierbij is kwalitatief hoogstaande juridische dienstverlening. Om dit te bereiken volgen wij jaarlijks verdiepingscursussen en worden de rechtsontwikkelingen door ons op de voet gevolgd. Hiermee bereiken wij een voorsprong op onze concurrenten. In de grensoverschrijdende dienstverlening zijn wij uniek in Nederland. Hiermee bieden wij u een grenzeloos goed advies.


Internationaal kantoor

Het kantoor is na jarenlange samenwerking met onze Duitse collega in Aken sinds 2013 formeel samengesmolten tot een succesvolle onderneming die zowel in Nederland als in Duitsland rechtsbijstand verleent. Waar andere advocaten grensoverschrijdende zaken aannemen door samen te werken met andere kantoren, vindt u bij ons de expertise op dit vlak in één hand. Kantoor is bij uitstek uitgerust om Duitse bedrijven die zaken doen in Nederland en Nederlandse bedrijven die zaken doen in Duitsland juridisch bij te staan. Die grensoverschrijdende blik en de unieke ligging in de Euregio maakt dat Spera & Partners & Rechtsanwälte voor u de hoogste kwaliteit en het beste advies kan geven als uw visie zich, net als die van kantoor, niet tot de landsgrenzen beperkt.


Kosten advocaat

Ons kantoor streeft naar kwalitatief hoogstaande juridische dienstverlening tegen concurrerende tarieven. Over de kosten van bijstand van een advocaat is kantoor transparant. Deze kosten worden bij aanvaarding van de opdracht met u besproken en schriftelijk vastgelegd, zodat hier later geen onduidelijkheid over bestaat. Deze kosten verschillen naar gelang de ervaring en het specialisme van de medewerker die uw zaak behandelt. Ook vaste tariefafspraken behoren tot de mogelijkheid. Verder bestaat de mogelijkheid bij aanvaarding van de opdracht een vaste prijsafspraak met u te maken; deze opdracht wordt vervolgens schriftelijk vastgelegd en ondertekend.
Met betrekking tot het honorarium dat u aan kantoor bent verschuldigd ter zake de door ons verrichte werkzaamheden is het van belang om te weten dat de verrichte werkzaamheden steeds inzichtelijk worden gemaakt middels een urenspecificatie. Zo bent u altijd op de hoogte van de verrichte werkzaamheden in uw dossier.


Ons specialisme

Iedere medewerker bij Spera & Partners & Rechtsanwälte beschikt over een brede en algemene juridische kennis en is daarnaast gespecialiseerd in bepaalde deelgebieden van het recht. Uniek aan ons kantoor is dat wij ook medewerkers in dienst hebben die zowel zijn opgeleid in het Nederlandse als in het Duitse recht. Iedere medewerker van Spera & Partners & Rechtsanwälte volgt de rechtsontwikkeling van zijn of haar specialisme op de voet door permanente educatie. Op deze wijze staat Spera & Partners & Rechtsanwälte garant voor een deskundige en gedegen rechtsbijstand.
De navolgende rechtsgebieden worden door Spera & Partners & Rechtsanwälte bestreken:


Ondernemingsrecht:

Adviseren over rechtsvormen;
Samenwerkingsverbanden;
Bedrijfsovernames;
Herstructurering bedrijven;
Overname – contracten;
Verkoop ondernemingen (bedrijfsoverdracht, aandelenoverdracht);
Adviseren over doorstart onderneming;    


Faillissementsrecht:

Adviseren over faillissementen en schuldsaneringen (corporate recovery);
Aanvraag WSNP;
Aansprakelijkheid bestuurder;
Aansprakelijkheid feitelijk leidinggevende;
Aansprakelijkheid in het kader van betalingsonmacht ondernemer;


Belastingrecht:

Adviseren over bedrijfsopvolging;
Geschillen met de belastingdienst;
Onderhandelingen/ bemiddeling met de belastingdienst;    


Schuldsaneringen:

Treffen van een buitenwettelijke schuldsanering;
Aanbieden van een accoord in het kader van de WSNP ex artikel 287a Fw.;
Aanbieden van een accoord in faillissement;
        


Arbeidsrecht:

Ontslagkwesties;
Ziekte en re-integratie; verlofproblematiek;
Bedrijfsongevallen en werkgeversaansprakelijkheid;
Het opstellen van een arbeidsovereenkomst c.q. bedingen in de arbeidsovereenkomst, zoals het proeftijd-, concurrentie- of boetebeding;
Reorganisaties, fusies en overnames;
Wijziging van de arbeidsovereenkomst;
De betaling van het loon;

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde advocaat op het gebied van ondernemingsrecht in Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Maastricht en omgeving? Dan bent u bij Spera & Partners gevestigd te Heerlen en Aken aan het juiste adres!
 
Alimentatie advocaat brunssum Alimentatie advocaat Heerlen Alimentatie advocaat Kerkrade Alimentatie advocaat Landgraaf Arbeidsrecht advocaat Brunssum Arbeidsrecht advocaat Heerlen Arbeidsrecht advocaat Kerkrade Arbeidsrecht advocaat Landgraaf Belastingrecht advocaat Brunssum Belastingrecht advocaat Heerlen Belastingrecht advocaat Kerkrade Belastingrecht advocaat Landgraaf Echtscheiding advocaat Brunssum Echtscheiding advocaat Heerlen Echtscheiding advocaat Kerkrade Echtscheiding advocaat Landgraaf Erfenis advocaat Brunssum Erfenis advocaat Heerlen Erfenis advocaat Kerkrade Erfenis advocaat Landgraaf Faillissementsrecht advocaat Brunssum Faillissementsrecht advocaat Heerlen Faillissementsrecht advocaat Kerkrade Faillissementsrecht advocaat Landgraaf Letselschade advocaat Brunssum Letselschade advocaat Heerlen Letselschade advocaat Kerkrade Letselschade advocaat Landgraaf Nederlands Duits recht advocaat Nederlandse advocaat in Duitsland Ondernemingsrecht advocaat Ondernemingsrecht advocaat Brunssum Ondernemingsrecht advocaat Heerlen Ondernemingsrecht advocaat Kerkrade Ondernemingsrecht advocaat Landgraaf Schuldsaneringen advocaat Brunssum Schuldsaneringen advocaat Heerlen Schuldsaneringen advocaat Kerkrade schuldsaneringen advocaat Landgraaf Advocatenkantoor Meerssen Advocatenkantoor Maastricht Advocatenkantoor Beek Advocaat Maastricht Advocaat Beek