Vacatures

image_pdfimage_print

Juridisch medewerk(st)er (m/v), Duitstalige praktijk

Spera & Partners Advocaten & Rechtsanwälte is op zoek naar een juridisch medewerk(st)er (m/v), fulltime (deeltijd is bespreekbaar), algemene advies- en procespraktijk o.a. rechtsgebieden: arbeids-, aansprakelijkheids-, en consumentenrecht voor ons kantoor in Heerlen. Goede beheersing van de Duitse taal (“native”/”near native”) in woord en geschrift is noodzakelijk. Diverse, deels zelfstandige werkzaamheden in de advies- en procespraktijk e.e.a. onder begeleiding van een ervaren advocaat. De juridisch medewerk(st)er zal werken binnen de praktijk van mr. G.F. Stelten (advocaat-partner) met vrijwel uitsluitend Duitse cliënten (particulieren/MKB-bedrijven en verzekeraars). Uitstekende kans om het internationaal privaatrecht (IPR) in de praktijk te brengen!

Vakgebied: Civiele praktijk: Nederlands recht, Duitstalige praktijk. 

Functie-eisen: Afgeronde (of bijna afgeronde) opleiding Nederlands recht (Bachelor/Master, HBO/WO-niveau) met goede beheersing van de Duitse en Nederlandse taal in woord en geschrift (“native”/“near native”); een Duitse achtergrond, dan wel goede kennis van de Duitse cultuur is een pré. Relevante werkervaring is niet vereist. Deze functie is ook geschikt voor starters.

 

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Arbeidsvoorwaarden in overleg. Fulltime: 40 uur/week; deeltijd is bespreekbaar. 

 

Sollicitaties: Bij voorkeur (met CV) sturen aan: stelten@spera-ar.nl t.a.v. dhr. mr. G.F. Stelten

 

Kantoor: Spera & Partners Advocaten & Rechtsanwälte is een ambitieus advocatenkantoor met een duidelijke focus op de grensoverschrijdende Duits-Nederlandse praktijk. Met kantoorlocaties in Maastricht, Düsseldorf en Heerlen en gespecialiseerde advocaten en Rechtsanwälte bieden wij onze Duitse en Nederlandse cliënten een uitstekende kwaliteit.

Startdatum: maart/april 2017 (in overleg)

Spera & Partners Advocaten & Rechtsanwälte
t.a.v. dhr. mr. G.F. Stelten
Valkenburgerweg 18, NL-6411 BN Heerlen
stelten@spera-ar.nl

 

VACATURE: ADVOCAAT–STAGIAIRE (ALGEMENE PRAKTIJK)

Spera & Partners N.V.  is een advocatenkantoor met vestigingen in Nederland (Heerlen) en Duitsland (Aken en Düsseldorf). Vanaf 1 april a.s. zal kantoor tevens gevestigd zijn in Maastricht.

 

Het kantoor staat zowel ondernemers als particulieren bij en kenmerkt zich door een sterke focus op de grensoverschrijdende problematiek.

 

Hoogstaande juridische dienstverlening staat bij ons voorop. Om de dienstverlening op een permanent hoog juridisch niveau te houden, volgen alle medewerkers van Spera & Partners verdiepings- en/of specialisatiecursussen. Daarnaast wordt binnen Spera & Partners ruime aandacht besteed aan vaktechniek door de rechtsontwikkelingen op de voet te volgen.

 

In verband met de opening van onze vestiging in Maastricht is Spera & Partners op zoek naar een:

 

advocaat – stagiaire  (algemene rechtspraktijk)

 

Profiel advocaat-stagiaire:
  • Afgeronde Rechtenstudie (WO) met goede studieresultaten;
  • Uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse taal; goede beheersing van de Duitse taal is een pre
  • Enthousiaste, leergierige instelling en stressbestendigheid;
  • Sterk analytisch vermogen en bereidheid om in jezelf te investeren;
  • Interesse in het recht alsmede interesse in jouw cliënt;

Spera & Partners biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsfaciliteiten. Bij Spera & Partners werken, betekent werkzaam zijn in een team van advocaten en Rechtsanwälte waar informele omgangsvormen heersen, maar waar professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan vóór 15 maart 2016 een brief voorzien van CV en cijferlijst aan mw. N.G.R. Ritzen. Uiteraard worden alle sollicitaties vertrouwelijk behandeld.

 

Spera & Partners N.V.
Postbus 686
6400 AR Heerlen
Email:ritzen@spera-ar.nlDit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken