Advocaat regio Maastricht

U bent verzeild geraakt in een juridisch conflict of wenst een omstandig juridisch advies inzake een van de volgende rechtsdomeinen: arbeidsrecht, personen- en familierecht, ondernemingsrecht, effectenrecht of verbintenissenrecht? Ons advocatenkantoor te Maastricht bezit de nodige expertise om u te begeleiden en te ondersteunen, zowel inzake juridisch advies als in juridische bijstand in alle standen van het geding.

U bent particulier

Als particulier kan u betrokken zijn in een gerechtelijke procedure. Uiteraard een situatie waarin u liever niet terecht was gekomen en die voor de nodige vrees en onzekerheid zorgt. U heeft daarbij recht op een juridisch advies of juridische bijstand. Wij behartigen met plezier en inzet uw belangen, zowel in de preventieve fase als in de conflictfase en nemen uw zorgen met alle moed en doorzettingsvermogen over. Iedere cliënt is bij ons uniek en wij streven dan ook de beste en de meest hoogstaande juridische dienstverlening op maat na. Ons advocatenkantoor te Maastricht kan dan ook de nodige expertise aan de dag leggen om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft kunt u bovendien aanspraak maken op dekking van de kosten van juridische bijstand, neem vrijblijvend contact met ons op indien u hier vragen over heeft. Lees meer over onze juridische bijstand voor particulieren.

U bent ondernemer

Ook ondernemers helpen wij graag met juridisch advies. Iedere vorm van juridische dienstverlening is bij ons een mogelijkheid. Wij hebben een uitgebreide expertise op verschillende rechtsdomeinen, gaande van ondernemingsrecht en arbeidsrecht tot verbintenissenrecht. Ons advocatenkantoor te Maastricht staat u dan ook graag met raad en daad bij in ieder juridisch probleem. Lees meer over onze juridische bijstand voor ondernemers.

Grensoverschrijdende conflicten

Ons advocatenkantoor te Maastricht is sinds 2013 formeel samengesmolten met het kantoor te Aken. Zowel in Nederland als in Duitsland kunnen wij u rechtsbijstand verlenen. Uw advocaat is dus als geen ander aangewezen om uw grensoverschrijdende handel met Duitse bedrijven juridisch bij te staan. Spera Advocaten & Rechtsanwälte garandeert u dan ook de hoogste kwaliteit, het beste advies en de meest aangewezen dienstverlening op maat. Net als u beperkt uw advocaat in Maastricht zich niet enkel tot de eigen regio, maar denkt grensoverschrijdend.

Waarom kiezen voor ons advocatenkantoor in Maastricht?

Bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte kiezen wij voor een unieke individu gerichte benadering van iedere cliënt. Afhankelijk van de thematiek en de complexiteit van uw zaak kunnen wij een multidisciplinair team samenstellen uit onze verschillende kantoren om zo het maximale resultaat te bereiken. In het zoeken naar het beste resultaat wordt u als cliënt bovendien uitbundig betrokken en geïnformeerd in iedere stand van het geding. Uw advocaat in Maastricht is aangesloten in een zeer uitgebreid systeem dat voortdurend wordt uitgebreid met nieuwe informatie. Iedere medewerker kan u dan ook efficiënt en doelgericht begeleiden en van dienst zijn. Wij zien zeer strikt toe op de kwaliteit van de dienstverlening aan de hand van een eigen kwaliteitssysteem en wij toetsen voortdurend het werk van onze medewerkers, waardoor u kan genieten van een optimale dienstverlening zonder verdere zorgen.

Contact opnemen met Spera Advocaten & Rechtsanwälte in maastricht

Wenst u gebruik te maken van onze juridische diensten en ondersteuning en een advocaat in Maastricht te raadplegen? Neem dan vrijblijvend contact op met Spera Advocaten & Rechtsanwälte. U kan ons dagelijks telefonisch bereiken via +31(0) 45 400 95 91. U kan ons bovendien ook geheel vrijblijvend contacteren via ons contactformulier. Wij trachten steeds zo spoedig mogelijk te antwoorden. Klik hier voor onze voorwaarden bij het versturen van het contactformulier. Een advocaat nabij Maastricht vindt u bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte.