Brochure

Download hier onze kantoor brochure.

SPERA & PARTNERS ADVOCATEN & RECHTSANWÄLTE

LexQuire International Tax & Law

 

Missie

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law. LexQuire is een advocatenkantoor en Anwaltskanzlei met een grensoverschrijdende blik. Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen. Met kennis van zowel het Duitse als het Nederlandse recht biedt Spera & Partners kwalitatief hoogstaande juridische dienstverlening. Om u perfect bij te staan, zorgt kantoor ervoor dat zij altijd volledig op de hoogte is van actuele ontwikkelingen. De advocaat of Rechtsanwalt in Heerlen, Maastricht en/of Düsseldorf die Uw belangen behartigt, heeft oog voor de grensoverschrijdende rechtsproblematiek. Inhoudelijke bijscholingen en het volgen van trends op juridisch vlak maken deel uit van de dagelijkse praktijk. Hiermee garandeert het kantoor een permanent hoog niveau van gespecialiseerde juridische dienstverlening op alle relevante rechtsgebieden en kunt U altijd bij kantoor terecht voor een grenzeloos goed advies!

Onze advocaten en Rechtsanwälte spreken Nederlands, Duits en Engels.

 

Werkwijze

Spera & Partners behandelt iedere cliënt op een unieke wijze. Afhankelijk van de aard en de complexiteit van de situatie wordt een multidisciplinair team samengesteld: dit kan zowel vanuit het kantoor in Heerlen, Maastricht of Düsseldorf. De Rechtsanwalt vanuit het kantoor in Heerlen kan Uw zaak in Duitsland eveneens tot een goed eind brengen. Dat gebeurt steeds in nauw overleg met de cliënt. In het zoeken naar de beste oplossing wordt continu contact met de cliënt onderhouden om het beoogde resultaat te waarborgen. Door de aanwezigheid van een zeer uitgebreid know how-systeem, dat continu wordt gevoed met nieuwe kennis, kan iedere medewerker bij Spera & Partners U als cliënt effectief en efficiënt van dienst zijn bij het vinden van een goede oplossing. Binnen het kantoor hanteren wij een kwaliteitssysteem dat er voor zorgt dat wij iedere stap in het (advies)proces en in procedures nauwgezet volgen en toetsen op kwaliteit. Essentieel bij deze kwaliteitscheck is dat de flexibiliteit van het proces niet wordt aangetast.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een advocaat in Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Maastricht, Meerssen, Bunde en omgeving en heeft u advies nodig op het gebied van arbeidsrecht, personen- en familierecht, ondernemingsrecht, effectenrecht, verbintenissenrecht? Of bent u een ondernemer of particulier uit Duitsland met een geschil in Nederland of in Duitsland en wilt U worden bijgestaan door een advocaat of Rechtsanwalt in Heerlen, Maastricht of Düsseldorf die Uw taal spreekt? Dan bent u bij Spera & Partners aan het juiste adres!

Bent u particulier en wil u direct naar informatie over diverse rechtsgebieden en weten wat Spera & Partners te Heerlen, Maastricht en Düsseldorf voor u kan betekenen? Klik dan op advocaat particulieren.

Bent u ondernemer, klik dan op advocaat ondernemers voor een overzicht van onze rechtsgebieden en specialisaties.

Voor meer informatie over de rechtsbijstand van een Rechtsanwalt in Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Maastricht of elders,
klikt U op Duitsland – Deutschland.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520