Advocatenkantoor Beek Uw Advocaat!

Ook al dacht u dat het nooit zou gebeuren, toch hebt u nu een advocaat nodig. Niet zo vreemd, want vrijwel iedereen heeft meerdere keren in zijn of haar leven te maken met omstandigheden waar een advocaat bij betrokken moet worden. Het gaat dan eigenlijk altijd om delicate en ingewikkelde zaken, waarbij het van het grootste belang is dat u iemand in de hand neemt die kennis van zaken heeft en u niet behandelt als de zoveelste in de rij. Bij advocatenkantoor Beek snappen wij dat en zijn wij er ons van bewust dat het voor u uiterst belangrijk is dat er zorgvuldig, efficiënt en klantgericht met u wordt omgegaan.

Nu ook een advocaat Beek beschikbaar

Advocatenkantoor Beek is onderdeel van Spera Advocaten & Rechtsanwälte, met vestigingen in Nederland en Duitsland. Onze kantoren zijn te vinden in Heerlen, Aken, Brunssum en sinds kort op Maastricht Aachen Airport. Vanuit deze drie vestigingen strekt onze dienstverlening over een behoorlijk aantal kilometers in de directe omgevingen van: Meerssen, Bunde, Elslo, Geleen, Sittard, Landgraaf, Kerkrade en nog veel meer. Door deze centrale posities in de regio bieden wij u een advocatenkantoor dichtbij Beek.

Alles waar u als particulier mee te maken kunt krijgen, zit in ons pakket:  
arbeidsrecht, personen- en familierecht, ondernemingsrecht, effectenrecht, verbintenissenrecht. Advocaat Beek is onze expert op deze terreinen. Ook bij geschillen die te maken hebben met zaken over de grens met Duitsland, kunt u bij uitstek bij advocatenkantoor Beek terecht. Via ons advocatenkantoor dichtbij Beek kunt u gebruik maken van rechtsbijstand van een Rechtsanwalt.

Niet onbelangrijk: de kosten!

Als het u gebeurt dat u een advocaat moet inschakelen, dan wilt u naast gegarandeerde kwaliteit natuurlijk ook het liefst dat de kosten zo laag mogelijk blijven en dat het vanaf het begin transparant is wat de kosten behelzen. Advocatenkantoor dichtbij Beek is ook hierin een sterke partner voor u: transparantie is één van de kernwaarden voor ons werk. Daarom maken we heldere afspraken met u die schriftelijk worden vastgelegd. De kosten zijn uiteraard afhankelijk van een aantal factoren, zoals het specialisme en de ervaring die ingezet moet worden. Mocht u verzekerd zijn voor rechtsbijstand, dan krijgt u de kosten volledig vergoed. En als u in aanmerking komt voor een door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand, zal er sprake zijn van een eigen bijdrage afhankelijk van uw inkomen. In alle gevallen helpen wij u bij het verkrijgen van de eventuele rechtsbijstand waar u aanspraak op kunt maken. Als rechtsbijstand niet mogelijk is in uw situatie, dan betaalt u het honorarium over de verrichte werkzaamheden in aantal uren berekend, zodat u precies weet waaraan kosten gemaakt zijn. Vaste prijsafspraken zijn ook mogelijk bij ons advocatenkantoor dichtbij Beek.

Een gespecialiseerde advocaat

Een veel voorkomend probleem waarvoor particulieren een advocaat inschakelen is bijvoorbeeld het regelen van alimentatie bij een scheiding. Wij hebben voor uw een advocaat in Beek met dit specialisme. Zo zijn er ook specialisten in huis op het terrein van personen- en familierecht. Maar er zijn voor andere gebieden waar u als particulier mee te maken kunt krijgen. Zoals issues die te maken hebben met arbeidsrecht, zoals bijvoorbeeld ontslagkwesties, ziekte en re-integratie, bedrijfsongevallen en werkgeversaansprakelijkheid, bedingen in de arbeidsovereenkomst, zoals het proeftijd-, concurrentie- of boetebeding, reorganisaties, fusies en overnames, verlof, wijziging van de arbeidsovereenkomst, de betaling van loon. Het arbeidsrecht is een doolhof en er verandert regelmatig iets. Een goede specialist op dit terrein is daarom geen sinecure! Dan is er nog het specialisme bouw- en huurrecht. Alles wat te maken heeft met huisvesting, het kopen en huren van een huis, inclusief zoiets als overlast valt hieronder. Menig particulier komt met problemen op dit vlak in aanraking. Als het u overkomt, schakel een specialistisch advocaat Beek in! Een apart terrein vormt het schadevergoedingsrecht. Wel fijn te weten dat we hiervoor ook echte specialisten hebben die u met raad en daad ter zijde staan. 

Advocatenkantoor dichtbij Beek: wij staan voor u klaar!

U kunt met een gerust hart uw advocaten zaken aan ons overlaten. Mocht u toch om wat voor reden niet tevreden zijn, dan hebben we een klachtreglement waar u zich op kunt beroepen. Ook werken wij met het kwaliteitskeurmerk High Trust. Onze advocaten vallen verder onder de regelgeving en het tuchtrecht van de Nederlandse Orde van Advocaten Voor alle mogelijke vragen die u heeft over onze manier van werken of voor vrijblijvend advies, kunt u bij ons terecht, telefonisch of via het contactformulier.