Echtscheiding advocaat Heerlen

Een echtscheiding advocaat in Heerlen en omstreken

Bent u opzoek naar een echtscheiding advocaat in de buurt van Heerlen? Dan bent u bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte aan het juiste adres. Een echtscheiding is een emotionele kwestie. Het is hierbij dan ook van groot belang dat niet alleen de juridische maar ook de emotionele kant van de zaak voldoende aandacht krijgt. Hier staan onze kantoren in Heerlen en Kerkrade garant voor. Ons uitgangspunt is dan ook uw echtscheidingsprocedure op een professionele en rustige wijze te laten verlopen. Onze advocaten hebben specifieke kennis om u met raad en daad bij te staan. Met kantoren in Heerlen en Aken kunnen wij al uw grensoverschrijdende geschillen op een professionele wijze oplossen. Het volgen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van echtscheiding maken deel uit van de dagelijkse praktijk op ons kantoor. Hierdoor kunnen wij onze concurrenten altijd een stap voorblijven.

Echtscheidingsprocedure met minderjarige kinderen

U als ouder, die het gezag uitoefenen over minderjarige kinderen, dient een ouderschapsplan op te stellen. Hier dient in vastgelegd te worden hoe zij de opvoeding en zorg wensen door gaan zetten na de echtscheidingsprocedure. In dit ouderschapsplan wordt o.a. vastgelegd wanneer de kinderen bij welke ouder verblijven tijdens feestdagen en vakantiedagen bijvoorbeeld. In deze situatie is het van groot belang dat u een deskundige en ervaren echtscheidingsadvocaat inschakelt. Deze bekijkt samen met u de diverse aspecten die bij deze procedure aan bod komen zodat er een op maat gemaakt ouderschapsplan kan worden opgesteld.

Onze diensten

Bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte bent u aan het juiste adres als u opzoek bent naar een advocaat bij geschillen zoals: Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Alimentatierecht, echtscheiding en nog vele andere juridische procedures. Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende juridische diensten die wij u te bieden hebben.

Neem vrijblijvend contact op

Opzoek naar een echtscheiding advocaat in Heerlen en omgeving? Neem dan snel contact op met Spera Advocaten & Rechtsanwälte. U kunt uw gegevens op de contactpagina achterlaten. Wij zullen dan zo snel mogelijk contacteren om samen de situatie te bespreken. Mocht u echter dringend opzoek zijn naar juridisch advies? Bel dan snel naar: +31(0)45 400 95 91.

 

Echtscheiding advocaat in Heerlen nodig? Spera Advocaten & Rechtsanwälte is uw partner!