Advocaat Heerlen

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, uw Advocaat Heerlen en omgeving.

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Advocaat Heerlen

OP ZOEK NAAR EEN ADVOCAAT HEERLEN?

Opzoek naar een advocaat Heerlen?
Onze specialisten van Spera Advocaten en Rechtsanwälte staan u graag bij. Wij helpen sinds jaar een cliënten binnen Heerlen en omgeving met hulp en ondersteuning omtrent rechtsvormen en kwesties.

Bent u op zoek naar een advocaat Heerlen en omgeving en heeft u advies nodig op één van de volgende gebieden?

  • Arbeidsrecht,
  • Personen- en familierecht
  • Ondernemingsrecht
  • Effectenrecht
  • Verbintenissenrecht

Of bent u wellicht een ondernemer of een particulier uit Duitsland met een geschil in Nederland of in Duitsland en wilt U worden bijgestaan door een advocaat of Rechtsanwält in Heerlen, Maastricht of Düsseldorf die Uw taal spreekt? Dan bent u bij Spera & Partners aan het juiste adres! Met onze vestiging in Heerlen bent u aan het juiste adres als u opzoek bent naar een Advocaat in Heerlen.

Advocaat Heerlen

Bij ons advocatenkantoor in Heerlen beschikken wij over specialisten met jarenlange ervaring met ieder zijn of haar eigen rechtsgebieden. Dus of u nu opzoek bent naar een advocaat in Heerlen voor een familie geschil of een zakelijk geschil onze specialisten in ons advocatenkantoor in Heerlen helpen u graag verder!

Meerdere vestigingen

Onze advocaten in Heerlen worden daarnaast nog ondersteunt door onze kantoren in Maastricht en waar nodig in Düsseldorf.
Wij leveren sinds jaar een dag grensoverschrijdende services en diensten om zowel particulieren als ondernemers met geschillen in Duitsland of Nederland  te helpen.
Onze vestiging in Maastricht is het direct advocaten kantoor van ons die iedere advocaat in Heerlen ondersteuning kan bieden wanneer dit gewenst mocht zijn voor één of meerdere zaken m.b.t. het Nederlandse rechtstelsel.

Advocatenkantoor Heerlen

Dus bent u opzoek en geïnteresseerd in een ervaren advocaat Heerlen die onderdeel uitmaakt van een grote maar toch persoonlijk advocatenkantoor dan bent u bij Spera & Partners te Heerlen op het juiste adres. Wij verwelkomen u dan ook graag op onze locatie te Heerlen.

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520