Advocaat Maastricht

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, uw Advocaat Maastricht en omgeving.

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Advocaat Maastricht

Advocaat Maastricht, wij helpen u verder.

U bent verzeild geraakt in een juridisch conflict of wenst een uitvoerig juridisch advies inzake een van de volgende rechtsdomeinen: arbeidsrecht, personen- en familierecht, ondernemingsrecht, effectenrecht of verbintenissenrecht? Ons advocatenkantoor te Maastricht bezit de nodige expertise om u te begeleiden en te ondersteunen, zowel inzake juridisch advies als in juridische bijstand in alle standen van het geding.

U bent particulier

Als particulier kunt u betrokken zijn in een gerechtelijke procedure. Uiteraard een situatie waarin u liever niet terecht was gekomen en die voor de nodige vrees en onzekerheid zorgt. U heeft daarbij recht op een juridisch advies of juridische bijstand. Wij behartigen met plezier en inzet uw belangen, zowel in de preventieve fase als in de conflictfase en nemen uw zorgen met alle moed en doorzettingsvermogen over. Iedere cliënt is bij ons uniek en wij streven dan ook de beste en de meest hoogstaande juridische dienstverlening op maat na. Ons advocatenkantoor te Maastricht kan dan ook de nodige expertise aan de dag leggen om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft kunt u bovendien aanspraak maken op dekking van de kosten van juridische bijstand, neem vrijblijvend contact met ons op indien u hier vragen over heeft. Lees meer over onze juridische bijstand voor particulieren.

U bent ondernemer

Ook ondernemers helpen wij graag met juridisch advies. Wij bieden elke vorm van juridische dienstverlening en een uitgebreide expertise op verschillende rechtsdomeinen, gaande van ondernemingsrecht en arbeidsrecht tot verbintenissenrecht. Ons advocatenkantoor te Maastricht staat u dan ook graag met raad en daad bij in ieder juridisch probleem. Lees meer over onze juridische bijstand voor ondernemers.

Grensoverschrijdende conflicten

Ons advocatenkantoor te Maastricht is sinds 2013 formeel samengesmolten met het kantoor te Aken. Zowel in Nederland als in Duitsland kunnen wij u rechtsbijstand verlenen. Uw advocaat is dus als geen ander in staat om uw grensoverschrijdende handel met Duitse bedrijven juridisch bij te staan. Spera Advocaten & Rechtsanwälte garandeert u dan ook de hoogste kwaliteit, het beste advies en de meest aangewezen dienstverlening op maat. Net als u beperkt uw advocaat in Maastricht zich niet enkel tot de eigen regio, maar denkt grensoverschrijdend.

Waarom kiezen voor ons advocatenkantoor in Maastricht?

Bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte kiezen wij voor een unieke individuele benadering van iedere cliënt. Afhankelijk van de thematiek en de complexiteit van uw zaak kunnen wij een multidisciplinair team samenstellen uit onze verschillende kantoren om zo het maximale resultaat te bereiken. In het zoeken naar het beste resultaat wordt u als cliënt bovendien uitvoerig betrokken en geïnformeerd bij iedere stand van het geding. Uw advocaat Maastricht is aangesloten op een zeer uitgebreid systeem dat voortdurend wordt uitgebreid met nieuwe informatie. Iedere medewerker kan u dan ook efficiënt en doelgericht begeleiden en van dienst zijn. Wij zien zeer strikt toe op de kwaliteit van de dienstverlening aan de hand van een eigen kwaliteitssysteem en wij toetsen voortdurend het werk van onze medewerkers, waardoor u kunt genieten van een optimale dienstverlening zonder verdere zorgen.

Contact opnemen met Spera Advocaten & Rechtsanwälte in Maastricht

Wenst u gebruik te maken van onze juridische diensten en ondersteuning en wilt u een advocaat in Maastricht raadplegen? Neem dan vrijblijvend contact op met Spera Advocaten & Rechtsanwälte. U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken via +31(0) 45 400 95 91. U kan ons bovendien ook geheel vrijblijvend contacteren via ons contactformulier. Wij pogen steeds zo spoedig mogelijk te antwoorden. Klik hier voor onze voorwaarden bij het versturen van het contactformulier. Een advocaat Maastricht vindt u bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte.

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520