Advocatenkantoor Maastricht

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, uw advocatenkantoor in Maastricht en omgeving.

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Advocatenkantoor Maastricht

Grensoverschrijdend advocatenkantoor Maastricht

U wilt juridisch worden bijgestaan door een advocaat in Maastricht. Spera Advocaten & Rechtsanwälte is dan een uitstekende keuze! Vanuit ons advocatenkantoor in Maastricht bieden wij u een breed scala aan rechtsbijstand. Wij zijn specialist op verschillende rechtsgebieden, of het nu gaat om arbeidsrecht, ondernemingsrecht, personen- en familierecht, effectenrecht of verbintenissenrecht. Bovendien zijn wij thuis in de Nederlandse, Duitse en Europese wetgeving. Spera Advocaten & Rechtsanwälte is een grensoverschrijdend advocatenkantoor in Maastricht, Heerlen, Aken en Düsseldorf.

Advocatenkantoor Maastricht voor particulieren

Het kan gebeuren dat er een moment is in uw leven waarin u juridisch advies of rechtsbijstand nodig heeft. Een advocaat van ons advocatenkantoor in Maastricht komt dan goed van pas. Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar een echtscheidingsprocedure. Het verbreken van een huwelijk is een emotionele gebeurtenis. Niet alleen heeft u dan het vakmanschap nodig van een advocaat die weet wat uw rechten zijn, en die optimaal verdedigt. Ook is het van belang dat deze advocaat voldoende oog heeft voor die emotionele kant van de zaak. Bij advocatenkantoor Maastricht bent u wat dat betreft verzekerd van de juiste bijstand. Wij zorgen ervoor altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van echtscheidingen, waardoor we de concurrentie een stap voor blijven. Wij kunnen u zowel vanuit Nederland als Duitsland begeleiden, op het gebied van echtscheiding, alimentatie of een omgangsregeling.

Schadevergoeding

Er zijn uiteraard veel meer zaken waar particulieren de hulp van een advocaat nodig kunnen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een schadevergoeding waarop u recht meent te hebben na een ongeluk, arbeidsongeval of geweldsmisdrijf. Om zo’n schadevergoeding te verkrijgen moet u meestal de juridische ‘strijd’ aangaan met bijvoorbeeld een arts, automobilist of een bedrijf. Deze zullen niet gauw geneigd zijn om u zonder slag of stoot een schadevergoeding te betalen. Dus moet er in veel gevallen een rechter aan te pas komen. Advocatenkantoor Maastricht heeft de nodige expertise in huis om u daarbij van dienst te zijn. Wij helpen u om uw geleden schade te analyseren en in kaart te brengen. Bij het berekenen van de schade komen verschillende aspecten aan bod. Misschien heeft u door een ongeval een promotie misgelopen, heeft u er psychisch leed aan overgehouden wat een belemmering kan zijn om optimaal te functioneren. Het eisen van een schadevergoeding is echter veel meer dan alleen het berekenen van de schade. Ook hier geldt dat onze advocaten rekening houden met de emoties die een dergelijke zaak teweegbrengen.

Advocatenkantoor Maastricht voor ondernemers

Spera Advocaten & Rechtsanwälte werkt zowel vanuit Nederland als Duitsland. Dat geldt ook voor onze cliënten. Nederlandse bedrijven die in Duitsland actief zijn, en Duitse bedrijven die op de Nederlandse markt opereren. We richten ons voornamelijk op het Midden- en Kleinbedrijf. In de loop der jaren hebben wij een enorm reservoir aan kennis opgebouwd op het gebied van het ondernemingsrecht, waarbij u onder meer kunt denken aan bedrijfsovernames of samenwerkingsverbanden. Ook kan een advocaat van ons advocatenkantoor in Maastricht u bijstaan op het gebied van belastingrecht, faillissementsrecht, en schuldsanering. Een van de rechtsgebieden waar u als ondernemer zeker mee te maken kunt hebben is tenslotte het arbeidsrecht. Hierbij spelen onder meer zaken als ontslag, ziekte en re-integratie, reorganisaties, wijziging van de arbeidsovereenkomst en uitbetaling van loon een rol. Het arbeidsrecht is een complexe aangelegenheid. Niet zelden is precies duidelijk wat nu uw rechten en plichten zijn als werkgever, en welke die van de werknemer. Met een ervaren en deskundige advocaat van ons advocatenkantoor in Maastricht aan uw zijde wordt het een stuk eenvoudiger om deze materie te doorgronden.

Grensoverschrijdende rechtsbijstand

Het verlenen van rechtsbijstand aan onze cliënten houdt niet op bij de landsgrenzen. Spera Advocaten & Rechtsanwälte heeft een internationale, grensoverschrijdende kijk op juridische kwesties. Onze jarenlange ervaring met de wetgeving aan zowel de Nederlandse als Duitse kant van de grens bepaalt onze unieke positie als advocatenkantoor in Maastricht. Op ons kantoor zijn naast advocaten ook Rechtsanwälte werkzaam. Wij hebben zowel voor particulieren als ondernemers de ervaring en deskundigheid in huis om u de juridische hulp te bieden die u toekomt. Wilt u meer weten over de grensoverschrijdende rechtsbijstand die wij verlenen? Kijk dan gerust verder op onze website Hier vindt u uitgebreide informatie over de verschillende specialisaties op het gebied van juridisch advies en rechtsbijstand.
Spera Advocaten & Rechtsanwälte: Uw advocatenkantoor Maastricht.

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520