Alimentatie advocaat Heerlen

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, uw alimentatie advocaat in Heerlen en omgeving.

 

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Alimentatie advocaat Heerlen

Opzoek naar alimentatie advocaat in Heerlen

Een belangrijke rol bij een scheiding is onder andere partneralimentatie en kinderalimentatie. Ons kantoor beschikt over uitgebreide expertise in het berekenen van kinder- en partneralimentatie. Zowel vanuit Nederland als Duitsland kunnen wij u begeleiden tijdens uw juridische procedures. Zo bent u bij ons aan het juiste adres om al uw grensoverschrijdende geschillen doeltreffend te verhelpen. Neem eens een kijkje op onze website voor meer informatie over bijvoorbeeld alimentatie, letselschade, echtscheiding of erfenis.

Kinderalimentatie

De wijze waarop kinderalimentatie is vastgesteld is sinds 1 april 2013 drastisch veranderd. De wijziging is voornamelijk gelegen om alimentatie eenvoudiger vast te kunnen stellen. De hoogte van de alimentatie zouden op basis van een formule makkelijk vastgesteld moeten worden. Echter leiden deze nieuwe normen ook tot discussies. De financiële situatie tussen verschillende partijen is zelden gelijk. De hoogte van de alimentatie vaststellen met behulp van een formule is dan ook uiterst lastig. Wilt u weten welke gevolgen dit gaat hebben voor uw situatie? Raadpleeg dan een van onze professionele alimentatie advocaten. Uw persoonlijke situatie wordt uitgebreid besproken om zo uiteindelijk tot het beste resultaat te komen.

Wijzigen van uw alimentatie

Bent u financieel niet meer in staat om de alimentatie te betalen? In dit geval bent u bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte aan het juiste adres. Bij de rechtbank kunnen wij een verzoek indienen om uw alimentatie te wijzigen. Aan de hand van de door u verstrekte gegevens kan er een zogenaamde draagkrachtberekening worden opgesteld. Het verstandigste wat u kunt doen is het op tijd inschakelen van onze deskundige alimentatie advocaat om een torenhoge alimentatieclaim te vermijden.

Meer weten?

Wilt u in contact komen met een alimentatie advocaat in Heerlen en omgeving? Vul dan het contact formulier op deze website zo compleet mogelijk in. Nadat wij uw aanvraag hebben gekregen zullen wij u zo snel mogelijk terug bellen. Ook kunt u ervoor kiezen om direct met ons in contact te komen. Dit kunt u doen door te bellen naar: +31 (0)45 400 95 91. Een van onze medewerkers zal u dan direct bijstaan met hoogwaardig juridisch advies.

Alimentatie advocaat in Heerlen en omstreken nodig? Spera Advocaten is uw partner!

 

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520