Arbeidsrecht advocaat Brunssum

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, uw arbeidsrecht advocaat in Brunssum en omgeving.

 

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Alimentatie advocaat Heerlen

Op zoek naar een arbeidsrecht advocaat nabij Brunssum en omgeving?

Hiervoor bent u bij Spera Advocaten & Rechtanwälte op het juiste adres. Wij zijn een middelgroot en dynamisch advocatenkantoor gelegen in Heerlen en Aken. Wij hanteren hierbij een no-nonsense mentaliteit en een grensoverschrijdende visie. Spera Advocaten & Rechtsanwälte biedt u een hoogwaardige juridische dienstverlening zowel in Nederland als in Duitsland. Om u als cliënt perfect bij te staan, zorgt ons kantoor ervoor dat haar medewerkers altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op juridisch gebied. Inhoudelijke bijscholing en het volgen van de meest recente wijzigingen maken deel uit van de dagelijkse praktijk op ons kantoor. Op deze manier hebben wij een grote stap voor op onze concurrenten en kunnen wij u ten alle tijden voorzien van kwalitatieve juridische bemiddelingen. Arbeidsrecht advocaat nabij Brunssum nodig? Neem dan snel contact op met ons!

Het arbeidsrecht

Door het gevolg van arbeidsrechtelijke geschillen krijgt zowel werkgever als werknemer wel eens te maken met het arbeidsrecht. Dit kan dan ontstaan door bijvoorbeeld:

  • Ontslagkwestie

  • Verlof

  • Wijziging van de arbeidsovereenkomst

  • Ziekte en re-integratie

  • Betaling van het loon

In dit geval raden wij u aan om de hulp in te schakelen van een arbeidsrecht advocaat. Dankzij kantoren in Heerlen en Aken kunnen wij u zowel in Nederland als in Duitsland van dienst zijn.

Ruime ervaring en deskundigheid

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht en kunnen u dan ook met gemak door het labyrint van regels loodsen. Niet alleen in de juridische procedure staan wij u bij maar ook bij de adviesfase om het geschil in der minne op te lossen zodat het niet tot een langdurige en kosten verslindende juridische procedure hoeft te komen. Een efficiënte en doeltreffende regeling is immers beter dan een langdurige procedure die u met onverwachte kosten overvalt. Daarnaast krijgt deze regeling de voorkeur als werknemer en werkgever de arbeidsrelatie met elkaar wensen voort te zetten. Bij Spera advocaten & Rechtsanwälte bieden wij u actuele, specialistische en uitgebreide kennis van zaken zodat wij snel tot de kern van het geschil kunnen doordringen. Wij houden u bovendien graag op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Wij houden deze ontwikkelingen altijd nauw in de gaten om zo een stap voor te zijn op onze concurrenten. Aangezien wij ons bezig houden met zowel werkgevers als werknemers, kunnen wij de arbeidsrechtelijke vraagstukken uit beide percepties waarnemen.

Nader kennis maken met ons kantoor

Wilt u uitgebreid kennis maken met onze arbeidsrecht advocaat of bent u opzoek naar antwoorden op uw juridische vragen? Vul dan het contact formulier in op deze website. Nadat u deze heeft ingevuld zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Een arbeidsrecht advocaat nabij Brunssum en omgeving vindt u bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520