Arbeidsrecht advocaat Heerlen

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, uw arbeidsrecht advocaat in Heerlen en omgeving.
 

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Arbeidsrecht advocaat Heerlen

Een arbeidsrecht advocaat in Heerlen en omstreken nodig?

Bij het kantoor van Spera Advocaten & Rechtsanwälte bent u hiervoor aan het juiste adres. Met ruim vijftien jaar aan ervaring, bent u bij ons verzekerd van hoogwaardige juridische oplossingen op maat. Met kantoren in zowel Nederland als Duitsland kunnen wij u internationaal van dienst zijn. Regelmatige bijscholing en het volgen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht maken deel uit van de dagelijkse bezigheden op ons kantoor. Wij kunnen op deze wijze onze concurrenten altijd een stap voorblijven. Heeft u een arbeidsrecht advocaat in Heerlen en omgeving nodig? Bel dan snel met Spera Advocaten & Rechtsanwälte.

Wat houdt het arbeidsrecht in?

Werkgever en werknemers kunnen te maken krijgen met het arbeidsrecht. Dit kan ontstaan door arbeidsrechtelijke geschillen die ontstaan uit bijvoorbeeld:

  • Ontslagkwestie en verlof
  • Wijziging van de arbeidsovereenkomst
  • Ziekte en re-integratie
  • Betaling van uw loon

Mocht u aanspraak willen maken op het arbeidsrecht, dan is het verstandig om dit onder het bijzijn van een professionele arbeidsrecht advocaat te doen. Bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte bent u zowel in Nederland en Duitsland bij ons welkom voor grensoverschrijdende juridische procedures. Nederlandse ondernemers kunnen in Duitsland rekenen op de juridische steun die zij nodig hebben. Onze Rechtsanwälte in Aken lossen samen met u alle geschillen op.

Ruime expertise

Arbeidsrecht gaat gepaard met een labyrint van regels. Door onze ruime expertise kunnen wij u met gemak door dit labyrint loodsen. U kunt zowel in de adviesfase als de conflictfase rekenen op onze steun. Wij staan u bij elke stap bij met advies en onze expertise zodat uw procedure niet hoeft te escaleren. Samen met u streven wij naar het behalen van het gewenste resultaat op een efficiënte wijze. Aan de hand van de aard en complexiteit van uw situatie stellen wij een doelgericht multidisciplinair team samen. Zo zijn uw geschillen binnen no time opgelost en kunt u weer verder met uw ondernemingsactiviteiten.

Neem vrijblijvend contact op

Opzoek naar een arbeidsrecht advocaat in Heerlen en omgeving? Neem dan snel contact met ons op. Vul het formulier op deze website in, wij zullen dan zo snel mogelijk met u contact opnemen. Wilt u liever meteen met ons in gesprek komen? Dan kunt u tijdens werkdagen bellen naar het volgende telefoonnummer: +31(0)45400 95 91

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520