Arbeidsrecht advocaat Kerkrade

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, uw arbeidsrecht advocaat in Kerkrade en omgeving.
 

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Arbeidsrecht advocaat Kerkrade

Opzoek naar een arbeidsrecht advocaat nabij Kerkrade en omstreken?

In deze situatie bent u bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte op de juiste plek. Spera is een middelgroot en dynamisch advocatenkantoor gelegen in zowel Heerlen als Aken. Wij hanteren in onze kantoren een no-nonsense mentaliteit, dit gaat gepaard met een grensoverschrijdende visie. In zowel Nederland als Duitsland bent u bij ons op de juiste plek als u juridische steun nodig heeft. Onze medewerkers zorgen ervoor dat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op juridisch gebied. Hierdoor kunnen wij u altijd optimaal bijstaan. Interne bijscholing en het volgen van recente wijzigingen maken deel uit van de dagelijkse praktijken op onze kantoren. Op deze wijze zijn wij onze concurrenten altijd een stap voor. Arbeidsrecht advocaat nabij Kerkrade en omgeving nodig? Neem dan snel en vrijblijvend contact op met ons!

Het arbeidsrecht

Zowel werkgever als werknemer kan ooit te maken krijgen met het arbeidsrecht. Dit kan de oorzaak zijn van arbeidsrechtelijke geschillen. Mogelijke oorzaken hiervan zijn:

  • Ontslagkwestie en verlof
  • Wijziging van de arbeidsovereenkomst
  • Ziekte en re-integratie
  • Betaling van uw loon

Mocht u in deze situatie belanden, dan raden wij u aan om de hulp van onze arbeidsrecht advocaat in te schakelen. Dankzij kantoren in zowel Heerlen als in Aken kunnen wij u internationaal van dienst zijn.

Jarenlange expertise en doeltreffende werkwijze

Door jarenlange expertise kunnen onze advocaten u met gemak door het labyrint van regels loodsen. Wij staan u zowel tijdens de adviesfase en de conflictfase bij met onze juridische expertise. Dit heeft als voordeel dat uw situatie niet escaleert tot een kosten verslindende procedure. Kiezen voor een efficiënte methode is immers beter dan een langdurig proces. Hierbij komt dat als u uw arbeidsrelatie met betreffende persoon wilt voortzetten deze aanpak de voorkeur krijgt. Dankzij specialistische en uitgebreide kennis van het rechtssysteem kunnen wij snel tot de oorzaak van uw situatie doordringen. Tevens houden wij u hierbij graag op de hoogste van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Zelf houden wij deze ontwikkelingen altijd nauw in de gaten om zo altijd een stap voor te zijn op onze concurrenten.

Nader kennis maken

Wilt u nader kennis maken met onze arbeidsrecht advocaat nabij Kerkrade en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door het formulier op deze website in te vullen, wij zullen dan zo snel mogelijk met u contact opnemen. Ook kunt u zelf telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar: +31(0)45400 95 91

Een arbeidsrecht advocaat nabij Kerkrade en omgeving vindt u bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520