Echtscheiding advocaat Kerkrade

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, uw echtscheiding advocaat in Kerkrade.

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Echtscheiding advocaat Kerkrade

Heeft u behoefte aan een echtscheiding advocaat Kerkrade en omstreken

Staat u voor een echtscheidingsprocedure en heeft u hierbij de hulp nodig van een ervaren echtscheidingsadvocaat? Neem dan snel contact op met Spera Advocaten & Rechtsanwälte. Een echtscheiding kent naast veel juridische aspecten ook veel emotionele kwesties. Het is dan ook van groot belang dat er buiten het juridische aspect ook voldoende aandacht wordt besteedt aan het emotionele deel. Hier staan onze kantoren in Heerlen en Aken volledig garant voor. Het is dan ook onze missie om uw echtscheidingsprocedure op een professionele en doelgerichte wijze op te lossen. Wij staan u tijdens uw echtscheiding met raad en daad bij, dit zowel in Nederland als in Duitsland. Op onze kantoren hanteren wij een no-nonsense mentaliteit. Door de laatste trends op het gebied van echtscheiding nauw te volgen, blijven wij onze concurrenten altijd een grote stap voor. Breng eens een bezoek aan onze website. Hier worden al onze juridische specialismen duidelijk en nauwkeurig besproken.

Een echtscheiding zonder minderjarige kinderen

Wilt u een echtscheiding aanvragen en heeft u geen minderjarige kinderen, ook dan kan er een gemeenschappelijk verzoek tot echtscheiding worden ingediend. In overleg met de echtscheidingsconvenant zullen dan de gevolgen worden besproken. Op dit moment is er in Nederland een wetsvoorstel ingediend dat het mogelijk maakt om te scheiden zonder het bijzijn van een rechter. Uw verzoek tot echtscheiding wordt dan ingediend bij de ambtenaar van de burgerlijke stand. Binnen twee weken kan de echtscheiding worden ingeschreven. Het lijkt in eerste instantie dat deze manier sneller, eenvoudiger en goedkoper is. Dit is echter niet zo. Veel zaken zoals alimentatie en verdeling van de gemeenschap worden hierin niet behandeld. U dient hierbij alsnog juridisch advies in te winnen om de afspraken duidelijk op papier vast te stellen.

Onze expertises

Bij Spera advocaten & Rechtsanwälte bent u op de juiste plek als u op zoek bent naar juridische steun bij: Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Alimentatierecht, echtscheiding. Op onze website staan onze expertises helder beschreven. Mocht u echter meer informatie willen over dit of een ander onderwerp. Neem dan snel contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u behoefte aan een echtscheiding advocaat nabij Kerkrade en omgeving? Neem dan snel contact op met Spera Advocaten & Rechtsanwälte. Op de contactpagina kunt u uw gegevens achterlaten. Een van onze medewerkers zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Mocht u echter direct met ons in contact willen komen? Bel dan snel naar: +31(0)45 400 95 91.

Echtscheiding advocaat Kerkrade nodig? Spera Advocaten & Rechtsanwälte is uw partner!

 

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520