Echtscheiding advocaat Landgraaf

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, uw echtscheiding advocaat in Landgraaf.

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Echtscheiding advocaat Landgraaf

Opzoek naar een professionele echtscheiding advocaat Landgraaf en omgeving?

Bevindt u zich in een echtscheidingsprocedure en heeft u hierbij de hulp nodig van een ervaren echtscheiding advocaat? Schakel dan snel de echtscheiding advocaat van Spera Advocaten & Rechtsanwälte in. Naast het juridische aspect kent een echtscheiding ook veel emotionele kwesties. Het is dan ook vanzelfsprekend dat niet alleen het juridische gedeelte behandeld wordt maar ook de emotionele aspecten. Hier staat Spera Advocaten garant voor. Onze missie is om uw echtscheiding zo soepel en nauwkeurig mogelijk te laten verlopen. Tijdens de procedure staan wij u continu bij met raad en daad. Wij hanteren op onze kantoren een no-nonsense mentaliteit. Al onze medewerkers nemen deel aan interne trainingen en volgen de laatste juridische ontwikkelingen op de voet. Hierdoor kunnen wij onze concurrenten altijd een grote stap voor blijven.

Een echtscheiding aanvragen zonder minderjarige kinderen

Wilt u een echtscheiding aanvragen en zijn er geen kinderen bij betrokken? Dan kunt u een gemeenschappelijk verzoek tot echtscheiding indienen. In Nederland is er een wetsvoorstel ingediend dat het mogelijk maakt om te scheiden zonder een rechter. Uw verzoek tot scheiden wordt dan ingediend bij uw ambtenaar van de burgerlijke stand. Binnen twee weken kan de echtscheiding worden ingeschreven. In eerste instantie lijkt deze manier van echtscheiding een goedkopere en sneller optie. Niets is minder waar. Veel belangrijke zaken zoals alimentatie en de verdeling van de gemeenschap worden hier niet behandeld. U dient dus alsnog juridische steun in te schakelen om alle belangrijke zaken op papier te krijgen.

Onze expertises

Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Alimentatierecht, echtscheiding. Dit zijn enkele voorbeelden van juridische specialiteiten die wij bezitten. Op onze website staan al onze diensten beschreven. Mocht u meer informatie over het onderwerp echtscheiding willen? Kijk dan snel verder op onze website of neem contact met ons op.

In contact komen

Heeft u behoefte aan een echtscheiding advocaat Landgraaf en omstreken? Neem dan contact op met Spera Advocaten & Rechtsanwälte. Laat uw gegevens op de contactpagina achter. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wilt u direct advies inwinnen? Neem dan telefonisch contact met ons op via: +31(0) 45 400 95 91.

Echtscheiding advocaat Landgraaf nodig? Spera Advocaten & Rechtsanwälte is uw partner!

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520