Erfenis advocaat Heerlen

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, Uw erfenis advocaat Heerlen

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Erfenis advocaat Heerlen

Een ervaren erfenis advocaat Heerlen en omgeving

Iedereen kan verwacht of onverwacht te maken krijgen met het erfrecht. Hierbij is het belangrijk om de hulp in te schakelen van een ervaren erfenis advocaat. Spera Advocaten & Rechtsanwälte is hierin uw partner. Wij zijn een jong en dynamisch advocatenkantoor gelegen in Heerlen en Aken. Ruim vijftien jaar geleden is ons kantoor opgericht in Heerlen door de naamgever. Na enkele jaren zijn onze kantoren in Heerlen en Aken gefuseerd tot één advocatenkantoor. Heeft u grensoverschrijdende geschillen? Bij Spera lossen wij deze op onder één dak. Wij streven ernaar om onze concurrenten altijd een stap voor te blijven. Dit kunnen wij garanderen door regelmatig bijscholing te volgen en mee te gaan met de laatste juridische wijzigingen op het gebied van erfenissen.

Juridische steun bij erfenis

Een erfenis afhandelen gaat gepaard met emoties. Tijdens dit proces moeten er veel zaken geregeld worden. Hierbij worden dan ook vaak de familiebanden duidelijk. Gaat dit in harmonie of ontstaat er onenigheid? In dit geval wilt u natuurlijk op de hoogte zijn van uw rechten en plichten. In samenwerking met onze erfenis advocaat zal u snel het gewenste resultaat bereiken. Het is daarom verstandig om bij een erfenis de hulp in te schakelen van onze erfenis advocaat.

Onze werkwijze

Wij behandelen iedere cliënt op een unieke wijze. Afhankelijk van de aard en complexiteit van uw situatie wordt er een multidisciplinair team voor u samengesteld. Deze bekijkt samen met u de situatie en zorgt er tevens voor dat deze zo snel mogelijk wordt opgelost. Wij kunnen u zowel in Nederland als in Duitsland voorzien van gerechtelijke steun.

Neem snel contact op

Heeft u behoefte aan een erfenis advocaat Heerlen en omgeving? Kom dan snel naar Spera Advocaten & Rechtsanwälte. Van de adviesfase tot de conflictfase kunt u rekenen op hoogwaardige juridische steun. Wij staan u continue met raad en daad bij. In contact komen met ons is uiterst eenvoudig. U kunt het formulier op de contactpagina invullen met uw gegevens. Nadat wij deze ontvangen hebben zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ook kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken op: +31(0)45 400 95 91.

Erfenis advocaat Heerlen en omstreken nodig? Spera Advocaten & Rechtsanwälte is uw partner!

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520