Letselschade advocaat Brunssum

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, Uw Letselschade advocaat Brunssum

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Letselschade advocaat Brunssum

Uw partner bij letselschade Brunssum en omgeving

Als men het over letselschade heeft dan wordt hierbij vaak gedacht aan verkeersongevallen. Letselschade kan echter meer oorzaken hebben zoals bijvoorbeeld een medische ingreep die verkeerd is gegaan of een arbeidsongeval. In deze situaties is er sprake van lichamelijk of persoonlijk letsel. U dient de wederpartij aansprakelijk te stellen wilt u de schade vergoed krijgen. Uit ervaring blijkt dat de wederpartij deze aansprakelijkheid in de meeste gevallen ontkent. De weg naar de rechter is in dit geval onvermijdelijk. Het is van groot belang dat u een professionele letselschade advocaat inschakelt als u een duidelijke schadeberekening wilt ontvangen. U bent hiervoor bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte aan het juiste adres. Met ruim vijftien jaar aan expertise hebben wij ervaring in het effectief oplossen van een breed scala aan juridische problemen. Behoefte aan een letselschade advocaat nabij Brunssum en omstreken? Neem dan snel contact met ons op.

De schadeberekening

Schade die u nog lijdt en in het verleden geleden heeft wordt becijfert op basis van uw geleden schade en de toekomstige schade die u zult ervaren. Hierbij wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met een vermindering of zelfs verlies van uw arbeidsvermogen. Ook wordt er gekeken naar eventuele promoties die u had kunnen maken zou het ongeval niet zijn gebeurt. Het is zelfs zo dat u schade kunt vorderen als u een ernstig ongeval heeft waargenomen. In dit geval spreken wij over schrik en shockschade. Door de confrontatie met het ongeval kan psychische schade ontstaan. U als benadeelde partij, dient altijd aan te geven welke schade u heeft geleden en welke u in de toekomst nog zult lijden. Om de schade duidelijk in kaart te brengen, is het verstandig om de hulp in te schakelen van onze letselschade advocaat. Ons kantoor heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van o.a. letselschade, schuldsanering, alimentatie en nog vele andere juridische gebieden. Neem snel contact met ons op als u behoefte heeft aan juridische ondersteuning.

Contact opnemen met Spera Advocaten & Rechtsanwälte

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat nabij Brunssum en Omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt op deze website een formulier waarmee u uw gegevens kunt achterlaten. Nadat wij deze ontvangen hebben zullen wij u zo snel mogelijk terug bellen. Ook kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken op: +31(0) 45 400 95 91.

Een letselschade advocaat Brunssum en omgeving vindt u bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte!

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520