Letselschade advocaat Kerkrade

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, Uw Letselschade advocaat Kerkrade

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Letselschade advocaat Kerkrade

Letselschade advocaat Kerkrade en omgeving nodig?

Heeft u door een verkeersongeval, arbeidsongeval, medische ingreep of geweldsmisdrijf letsel opgelopen? Dan is er sprake van letselschade. Wilt u voor de opgelopen schade een vergoeding ontvangen, dan dient u de wederpartij (bijvoorbeeld: betreffende arts, automobilist of misdadiger) aansprakelijk te stellen. Het vervelende is dat de wederpartij aansprakelijkheid in de meeste gevallen ontkent. In dit geval is het noodzakelijk om naar de rechter te stappen. Om een duidelijke schadeberekening te krijgen is het verstandig om een letselschade advocaat in te schakelen. Bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte bent u hiervoor aan het juiste adres aan. Met vijftien jaar aan ervaring en kantoren in Heerlen en Aken, kunnen wij u bij al uw juridische situaties ondersteunen ongeacht of dit in Nederland of Duitsland is. Bijscholing en het volgen van de laatste ontwikkelingen op juridisch gebied maken deel uit van de dagelijkse praktijk op onze kantoren. Hierdoor kunnen wij altijd een stap voorblijven op onze concurrenten.

Uw schade in kaart brengen

De schade die u op dit moment lijdt, en de schade die u in het verleden heeft geleden, wordt becijfert aan de hand van twee criteria: de verschenen schade en de toekomstige schade. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar eventuele promoties die u had kunnen maken maar vanwege arbeidsverlies niet mogelijk zijn. Sinds enige tijd kunt u zelfs een schadevergoeding vorderen als u bijstander bent geweest van een ernstig ongeval. U bent in deze situatie geconfronteerd met de ernstige gevolgen hiervan. U kunt hierdoor last krijgen van schrik en shockschade. Wilt u graag de schade duidelijk in kaart brengen? Dan raden wij aan om de hulp van onze letselschade advocaat in te schakelen. Deze zal op professionele en doelgerichte wijze de situatie onderzoeken om zo tot het gewenste resultaat te komen. Onze kantoren zijn gelegen in Heerlen en Aken. Dit betekent dat wij u zowel vanuit Nederland als Duitsland kunnen bijstaan met juridisch advies en expertise.

In contact komen

Opzoek naar een letselschade advocaat Kerkrade en omgeving? Vul dan snel het formulier in dat u op deze website tegenkomt. Wij zullen u dan zo snel mogelijk teug bellen. Ook kunt u ons rechtstreeks bellen op +31(0) 45 400 95 91. Een van onze medewerkers zal u direct bijstaan met advies en informatie.

Een letselschade advocaat Kerkrade en omgeving vindt u bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte!

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520