Letselschade advocaat Landgraaf

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, Uw Letselschade advocaat Landgraaf

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Letselschade advocaat Landgraaf

Heeft u een letselschade advocaat Landgraaf en omstreken nodig?

Heeft u onlangs een verkeersongeval gehad of heeft u een medische ingreep ondergaan die fout is gelopen? Bent u wellicht het slachtoffer geworden van een geweldsmisdrijf? In dit soort situaties is er sprake van lichamelijk letsel of persoonlijk leed. Dit noemen we dan letselschade. Voor de geleden schade wilt u natuurlijk een schadevergoeding ontvangen. In dit geval moet u de wederpartij aansprakelijk stellen voor de opgelopen schade. Het komt echter heel vaak voor dat de wederpartij de aansprakelijkheid ontkent. Mocht dit het geval zijn dan is de weg naar de rechter onvermijdelijk. Een duidelijk schadeberekening maken gaat het beste in samenwerking met onze letselschade advocaat Landgraaf. Al ruim vijftien jaar zijn wij o.a. actief op het gebied van letselschade, schuldsanering, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Bijblijven met de meest recente ontwikkelingen is dagelijkse praktijk op onze kantoren. Op deze wijze kunnen wij altijd een stap voorblijven op onze concurrenten. Schadevergoedingsrecht is geen exacte wetenschap. U dient er dus bedacht van te zijn dat de uitkomst niet op voorhand bekend kan zijn. De kosten van deze juridische procedure zullen vaak op de wederpartij gelegd worden. Dit betekent dat u ons in veel gevallen helemaal niks verschuldigd bent. Meer informatie over letselschade en schadevergoedingen vind u terug op onze website. Mocht u dringende vragen hebben dan kunt u ons kantoor dagelijks telefonisch bereiken. Voor juridische ondersteuning in de regio Landgraaf komt u naar Spera Advocaten & Rechtsamwälte!

De emotionele aspecten

Naast lichamelijk letsel bij geweldsmisdrijven en verkeersongevallen speelt vaak ook een emotionele kwestie een rol. Bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte staan wij ervoor garant dat ook de emotionele kant van een dergelijke zaak behandelt wordt en niet alleen de juridische aspecten. Het gaat immers niet alleen om het vergoeden van de geleden schade, maar ook om de erkenning van het (blijvende) letsel.

In contact komen

Opzoek naar een letselschade advocaat Landgraaf en omgeving? Vul dan snel het formulier in dat u op deze website tegenkomt. Wij zullen u dan zo snel mogelijk teug bellen. Ook kunt u ons rechtstreeks bellen op +31(0) 45 400 95 91. Een van onze medewerkers zal u direct bijstaan met informatie en deskundig advies.

Een letselschade advocaat Landgraaf en omgeving vindt u bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte!

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520