Uw Nederlands-Duits recht advocaat

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, Uw Nederlands-Duits recht advocaat

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Uw Nederlands-Duits recht advocaat

Opzoek naar een Nederlands Duits recht advocaat?

Bent u opzoek naar een advocaat in de regio Heerlen, Landgraaf, Kerkrade of Brunssum? Of bent u als ondernemer actief in Duitsland en zit u met een geschil in Nederland? Dan kunt u er het beste voor kiezen om een Nederlands-Duits recht advocaat te benaderen die úw taal spreekt. Hiervoor bent u bij Spera advocaten & Rechtsanwälte in Heerlen aan het juiste adres. Spera advocaten & Rechtsanwälte is een middelgroot en dynamisch advocatenkantoor met een grensoverschrijdende blik en een no-nonsens mentaliteit. Vijftien jaar geleden is Spera Advocaten & Rechtsanwälte opgericht door de naamgever. Onze kantoren zijn zowel in Aken als in Heerlen gevestigd om zo de vraag naar een oplossing van grensoverschrijdende geschillen op een professionele wijzen te kunnen vinden. Onze Rechtsanwält in Heerlen spreekt vloeiend Nederlands en kan u in heel Nederland van dienst zijn. Spera Advocaten en Rechtsanwälte: Uw Nederlands Duits recht advocaat.

Onze missie

Onze Nederlands Duits recht advocaat staat zowel particulieren als ondernemers bij. Wij streven naar constante samenspraak en een open communicatie om zo met de cliënt een optimaal resultaat te behalen. Ons kantoor richt zich zowel op de beginnende ondernemer als bestaande ondernemers in het midden en kleinbedrijf. Het bijzondere aan Spera advocaten & Rechtsanwälte is de grensoverschrijdende blik en uitstekende kennis van zowel het Duitse als Nederlandse rechtssysteem. Onze Nederlands-Duits recht advocaat behandelt iedere cliënt op een unieke wijze. Afhankelijk van de complexiteit en aard van uw situatie wordt er een multidisciplinair team opgesteld. Dit kan vanuit ons kantoor in Heerlen of in Aken. Eveneens kan onze Rechtsanwält vanuit Aken uw zaak in Duitsland tot een goed eind brengen. Dit gebeurt telkens in goed overleg met de cliënt. Om tot het beste resultaat te komen vind er continue contact plaats met de cliënt. Door een uitgebreid knowhow-systeem, dat continue aangevuld wordt met de laatste ontwikkelingen, kan iedere medewerker van ons kantoor u effectief en uiterst efficiënt bijstaan bij het vinden van de juiste oplossing. Binnen ons kantoor hanteren wij een kwaliteitssysteem dat ervoor zorgt dat elke stap in de procedure uitgevoerd wordt met de hoogste kwaliteit.

Neem vrijblijvend contact op

Voor bijstand bij ondernemingsrecht, faillissementsrecht, belastingrecht, schuldsaneringen of arbeidsrecht in de regio Heerlen, Kerkrade, Landgraaf en Brunssum komt u snel naar Spera advocaten & Rechtsanwälte. Vanuit Heerlen of Aken staan wij u bij om uw geschillen zowel in Nederland als Duitsland effectief op te lossen.

Opzoek naar een Nederlands-Duits recht advocaat? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies. U kunt ons eenvoudig bereiken door het formulier op deze website in te vullen. Ook kunt u telefonisch met ons in contact komen door te bellen naar het volgende nummer: 045-400 95 91

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520