Nederlandse Advocaat in Duitsland

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, Uw Nederlandse Advocaat in Duitsland

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Uw Nederlandse advocaat in Duitsland

Bent u op zoek naar een Nederlandse advocaat in Duitsland?

Woont u als ondernemer of particulier in Duitsland maar heeft u geschillen in Nederland? Bij Spera advocaten & Rechtsanwälte bent u in deze situatie aan het juiste adres. Spera Advocaten & Rechtsanwälte richt zich op particulieren, ondernemers en ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. In het bijzonder schenken wij veel aandacht aan Duitse bedrijven die in Nederland actief zijn of Nederlandse bedrijven die in Duitsland actief zijn. Door jarenlange ervaring en deskundigheid op dit vlak is ons kantoor in staat om snel en effectief te zoeken naar een passende maatwerkoplossing voor u.

Onze doeltreffende werkwijze

Onze kantoren in zowel Aken als Heerlen bieden kwalitatief hoogstaande juridische dienstverlening. Om u in elke situatie optimaal bij te staan, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Onze Nederlandse advocaat in Duitsland heeft oog voor de grensoverschrijdende rechtsproblematiek. Bijscholing en actief op de hoogte blijven van de laatste trends op juridisch gebied maken deel uit van de dagelijkse praktijk. Ons kantoor garandeert daarom een constant hoog niveau van juridische dienstverlening op alle relevante rechtsgebieden. U kunt bij Spera altijd terecht voor grenzeloos juridisch advies.

Internationale dienstverlening

Het kantoor in Heerlen is na jarenlange samenwerking met onze Duitse collega in Aken sinds 2013 gefuseerd tot een succesvolle onderneming die u zowel in Duitsland als in Nederland voorziet van rechtsbijstand. Waar andere advocatenkantoren grensoverschrijdende zaken aanpakken door samen te werken met andere kantoren, vindt u bij Spera advocaten deze expertise in één hand. Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd om Nederlandse bedrijven in Duitsland en Duitse bedrijven in Nederland bij te staan met juridische expertise. Onze grensoverschrijdende blik en doeltreffende werkwijze maakt dat Spera Advocaten & Rechtsanwälte voor u de juiste partner is voor juridische steun in Duitsland of Nederland.

In contact komen met Spera Advocaten & Rechtsanwälte

Wilt u in contact komen met onze Nederlandse advocaat in Duitsland? Of heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. Vul eenvoudig het formulier op deze website in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u echter direct in contact komen, dan kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken op: +31(0)45 400 95 91. Een van onze gespecialiseerde medewerkers zal u dan bijstaan met duidelijk juridisch advies.

Spera Advocaten & Rechtsanwälte: Uw Nederlandse advocaat in Duitsland.

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520