Ondernemingsrecht advocaat Brunssum

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, Uw Ondernemingsrecht advocaat Brunssum

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Ondernemingsrecht advocaat Brunssum

Bent u opzoek naar een ondernemingsrecht advocaat Brunssum?

Bij het starten van een onderneming staat u als ondernemer vaak voor de keuze op welke wijze u gestalte dient te geven aan uw onderneming. Zo dient u bijvoorbeeld de keuze te maken of uw onderneming gedreven wordt in de vorm van een eenmanszaak, een vennootschap onder firma (VOF), een besloten vennootschap (BV) of een naamloze vennootschap (NV). Ook als uw onderneming al enkele jaren actief is zult u op enig moment voor de vraag komen te staan hoe het verder moet. Deze rechtsvormkeuze kan aan het begin van uw ondernemerschap, of in een later stadium worden gemaakt. Als dé ondernemingsrecht advocaat in de regio Brunssum staan wij u graag bij met raad en daad.

Kiezen voor de eenmanszaak

Verreweg de meeste ondernemingen worden vanuit de vorm van een eenmanszaak gedreven. Bij een eenmanszaak geldt dat er geen scheiding is tussen het privé vermogen en het ondernemingsvermogen. Wanneer u als ondernemer van een eenmanszaak aansprakelijk wordt gesteld, dan bent u met uw gehele vermogen, dus ook uw privé vermogen aansprakelijk. Bij Spera advocaten & rechtsanwäle bent u aan het juiste adres als u juridisch advies en bijstand nodig heeft bij o.a. ondernemingsrecht in de regio Brunssum.

De VOF

Een Vennootschap Onder Firma is een personenassociatie tussen twee of meerdere personen. De afspraken, zoals bijvoorbeeld de winstverdeling, de duur en het doel van de onderneming, tussen de vennoten worden belichaamd in een overeenkomst. De rechtsverhouding tussen deze personen worden dan ook in de overeenkomst afgesproken. Het is dan ook van groot belang dat deze overeenkomst met chirurgische precisie wordt opgesteld. Een ervaren ondernemingsrecht advocaat kan u hierbij uitstekend van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte bent u aan het juiste adres als u behoefte hebt aan een ondernemingsrecht advocaat Brunssum. U kunt tijdens werkdagen contact met ons opnemen als u vragen heeft of advies nodig hebt over o.a. ondernemingsrecht, faillissementsrecht, belastingrecht, schuldsaneringen en arbeidsrecht. Spera Advocaten & Rechtsanwälte heeft kantoren in zowel Heerlen als Aken, zo kunnen wij u in Nederland en in Duitsland van dienst zijn. U kunt in contact met ons komen door het contact formulier op deze website in te vullen. Een van onze gespecialiseerde medewerkers zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ook kunt u ervoor kiezen telefonisch contact met ons te maken door te bellen naar: +31(0)45 900 95 91

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520