Ondernemingsrecht advocaat Heerlen

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, Uw Ondernemingsrecht advocaat Heerlen

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Ondernemingsrecht advocaat Brunssum

Een doelgerichte ondernemingsrecht advocaat Heerlen en omstreken

Als ondernemer die een nieuwe onderneming start staat u vaak voor verschillende vragen. Zo moet er o.a. antwoord worden gegeven of uw onderneming een eenmanszaak, een Vennootschap Onder Firma (VOF), een Bbesloten Vennootschap (BV) of een Naamloze Vennootschap (NV) gaat worden. Is uw onderneming al enkele jaren actief of staat u op het punt een onderneming te starten? In beide gevallen is het noodzakelijk de best passende rechtsvorm te hanteren. Hiervoor dient u een duidelijke overweging te maken welke rechtsvorm het beste bij uw huidige en toekomstige situatie past. Bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar een ondernemingsrecht advocaat in Heerlen en omgeving die u perfect kan adviseren met alle zaken rondom het ondernemersrecht.

De keuze maken voor een eenmanszaak

Tegenwoordig worden veel ondernemingen gedreven vanuit de vorm van een eenmanszaak. Hierbij moet er wel rekening mee worden gehouden dat uw privé en zakelijk vermogen niet gescheiden kunnen worden. Mocht het voorkomen dat uw onderneming aansprakelijk wordt gesteld, dan bent u met uw privé én uw zakelijk vermogen aansprakelijk. Het beste wat u kunt doen in deze situatie is een ondernemingsrecht advocaat van Spera Advocaten inschakelen. Deze zal samen met u kijken naar de beste oplossing om tot het gewenste resultaat te komen.

Kiezen voor een vennootschap

Een andere vorm hoe u uw onderneming kan voortdrijven is een VOF, ofwel Vennootschap Onder Firma. Bij een VOF worden de afspraken tussen betreffende personen in een overeenkomst geschreven. Deze hebben o.a. betrekking op: winstverdeling, het doel en de duur van de overeenkomst. Het is belangrijk dat deze overeenkomst dan ook zorgvuldig opgesteld wordt. Een gedreven en efficiënte ondernemingsadvocaat van Spera Advocaten kan u hierbij goed van dienst zijn.

Kom vrijblijvend in contact met ons

Op onze kantoren in Heerlen en Aken bent u op de juiste plek als u behoefte hebt aan een ondernemingsrecht advocaat in Heerlen en omgeving. Dagelijks kunt u ons bereiken voor advies over bijvoorbeeld: ondernemingsrecht, schuldsanering of faillissementsrecht. In contact komen met ons is uiterst eenvoudig. U kunt het formulier op deze website invullen met uw gegevens. Nadat wij deze ontvangen hebben zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ook kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken op: +31(0)45 900 95 91. Voor grensoverschrijdende juridische ondersteuning komt u natuurlijk naar Spera Advocaten & Rechtsanwälte | Uw ondernemingsrecht advocaat Heerlen.

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520