Ondernemingsrecht advocaat Kerkrade

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, Uw Ondernemingsrecht advocaat Kerkrade

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Ondernemingsrecht advocaat Kerkrade

Behoefte aan een ondernemingsrecht advocaat Kerkrade en omgeving

U als ondernemer staat bij het starten van uw nieuwe onderneming voor de keuze op welke wijze u gestalte dient te geven aan uw nieuwe onderneming. Zo dient er bijvoorbeeld de keuze gemaakt te worden of uw onderneming een eenmanszaak, een Vennootschap Onder Firma (VOF), een Besloten Vennootschap (BV) of een Naamloze Vennootschap (NV) wordt. Ook als uw onderneming al enkele jaren oud is kan vroeg of laat de vraag worden gesteld, hoe ga ik verder? Zowel in het begin als in een later stadium kan er voor een rechtsvorm gekozen worden. Als dé ondernemingsrecht advocaat Kerkrade en omstreken staan wij u graag bij met hoogwaardig juridisch advies.

De eenmanszaak

Een van de meest voorkomende vormen waaruit een onderneming gedreven kan worden is de eenmanszaak. Bij een eenmanszaak geldt er echter wel dat er geen scheiding is tussen uw privé vermogen en het vermogen van uw onderneming. Wordt u als ondernemer van een eenmanszaak aansprakelijk gesteld? Dan bent u dus met uw gehele vermogen, ook uw privé vermogen, aansprakelijk. In dit geval is het handig om beschikking te hebben tot een ondernemingsrecht advocaat van Spera Advocaten & Rechtsanwälte.

Een VOF

Een VOF, ofwel Vennootschap Onder Firma, is een personenassociatie tussen twee of meerdere personen. In een overeenkomst worden afspraken zoals winstverdeling, de duur en het doel van de overeenkomst belichaamd. Ook de rechtsverhouding wordt in deze overeenkomst besproken. Van groot belang is dan ook dat deze overeenkomst met grote zorg wordt opgesteld. Een ervaren en doelgerichte ondernemingsrecht advocaat kan u tijdens dit proces optimaal bijstaan met advies en expertise.

Vrijblijvend contact met ons opnemen

Bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte bent u op de juiste plek als u behoefte hebt aan een ondernemingsrecht advocaat in de regio Kerkrade. Tijdens werkdagen kunt u contact met ons opnemen voor vragen over bijvoorbeeld ondernemingsrecht, faillissement of schuldsaneringen. Spera Advocaten & Rechtsanwälte heeft kantoren in Heerlen en Aken. Zo kunnen wij u zowel in Duitsland als in Nederland bijstaan met kwalitatieve juridische oplossingen. In contact komen met ons doet u heel eenvoudig door het formulier op de contactpagina in te vullen. Ook kunt u ervoor kiezen telefonisch contact met ons te maken door te bellen naar: +31(0)45 900 95 91

Een ondernemingsrecht advocaat nabij Kerkrade en omgeving vindt u bij Spera Advocaten & Rechtanwälte | Uw ondernemingsrecht advocaat Kerkrade

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520