Ondernemingsrecht advocaat Landgraaf

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, Uw Ondernemingsrecht advocaat Landgraaf

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Ondernemingsrecht advocaat Landgraaf

Bent u opzoek naar een ondernemingsrecht advocaat Landgraaf en omgeving?

Bij het starten van een nieuwe onderneming staat u als ondernemer vaak voor een aantal lastige keuzes. Zo dient u erbij stil te staan of uw onderneming een eenmanszaak, een Vennootschap Onder Firma (VOF), een Besloten Vennootschap (BV) of een Naamloze Vennootschap (NV) wordt. Ook voor een onderneming die al enkele jaren actief is kan de vraag voorkomen, hoe ga ik verder? U kunt ten alle tijden voor deze rechtsvormen kiezen, zowel bij het starten van uw onderneming als in een later stadium. Als dé ondernemingsrecht advocaat nabij Landgraaf en omstreken staan wij u graag bij met het leveren van hoogwaardige juridische service.

Kiezen voor de eenmanszaak

Een eenmanszaak is een veel voorkomende vorm waaruit ondernemingen worden gedreven. Bij deze vorm van ondernemen geldt er wel dat er geen scheiding is tussen uw privé vermogen en zakelijk vermogen. Zou het voorkomen dat u als ondernemer van een eenmanszaak aansprakelijk word gesteld, dan bent u met uw gehele vermogen aansprakelijk, zowel privé als zakelijk. Mocht deze situatie zich voordoen dan is het verstandig om een ondernemingsrecht advocaat van Spera Advocaten & Rechtsanwälte in te schakelen.

Een Vennootschap Onder Firma

Een personenassociatie tussen twee of meerdere personen wordt een Vennootschap Onder Firma, ofwel VOF genoemd. Hierbij geldt dat er in een overeenkomst afspraken worden gemaakt die betrekking hebben tot winstverdeling, doel van het bedrijf en de duur van de overeenkomst. Ook wordt er in deze overeenkomst de rechtsverhouding besproken. Het is dan ook vanzelfsprekend dat deze overeenkomst uiterst zorgvuldig opgesteld moet worden. Een doelgerichte en ervaren ondernemingsadvocaat van Spera advocaten kan u hierbij uitstekend bijstaan.

Vrijblijvend contact met ons opnemen

U bent bij Spera Advocaten & Rechtsanwälte op de juiste plek als u behoefte heeft aan een ondernemingsrecht advocaat Landgraaf en omstreken. U kunt ons dagelijks bereiken voor o.a. schuldsaneringen, ondernemingsrecht of belastingrecht. Wij zijn gevestigd in zowel Nederland als Duitsland, namelijk Heerlen en Aken. Wij kunnen u dus internationaal bijstaan met hoogwaardige juridische oplossingen. U kunt heel eenvoudig in contact komen met ons door het formulier op deze website in te vullen. Ook kunt u ervoor kiezen telefonisch contact met ons te maken door te bellen naar: +31(0)45 900 95 91.

Spera Advocaten & Rechtsanwälte: Uw ondernemingsrecht advocaat Landgraaf.

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520