Ondernemingsrecht advocaat

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, Uw Ondernemingsrecht advocaat

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Ondernemingsrecht advocaat

De juiste in het ondernemerschaprecht

Bij het starten van een nieuwe onderneming staat u als ondernemer vaak voor een groot aantal keuzes. Zo dient u de keuze te maken op welke wijze u uw onderneming wenst voort te drijven. Dit kan in vele vormen. De meest voorkomende vorm is de eenmanszaak. Maar u kunt ook kiezen voor een vennootschap onder firma (VOF), een besloten vennootschap (BV) of een naamloze vennootschap (NV). Spera Advocaten & Rechtsanwälte staat u met raad en daad bij om de juiste keuzes te maken voor uw onderneming.

Over ons

Spera Advocaten & Rechtsanwälte is ruim vijftien jaar geleden door de naamgever opgericht. Wij kenmerken ons als een jong en dynamisch advocatenkantoor gelegen in Heerlen en Aken. Beide kantoren zijn enkele jaren terug samengesmolten tot één solide kantoor. Grensoverschrijdende geschillen kunnen bij Spera onder één dak worden opgelost. Op onze kantoren hanteren wij een no-nonsense mentaliteit. Hierbij geldt dat wij altijd de laatste wijzigingen volgen op juridisch gebied. Wij blijven door deze instelling altijd onze concurrenten een stap voor. Heeft u als ondernemer behoefte aan een ondernemingsrecht advocaat?Schakel dan snel Spera in!

Onze werkwijze

Bij Spera behandelen wij iedere cliënt op unieke en professionele wijze. Aan de hand van de aard en complexiteit van uw situatie wordt er voor u een multidisciplinair team samengesteld. Elk lid van dit team beschikt over een eigen specialisatie om zo samen met u het gewenste resultaat zo snel mogelijk te bereiken. Binnen ons kantoor hanteren wij een kwaliteitssysteem dat ervoor zorgt dat wij iedere stap in uw procedure nauw voortzetten en volgen.

Enkele ondernemingsvormen

De meest bekende en gebruikte vorm om een onderneming voort te drijven is de eenmanszaak. Hier speelt wel echter een belangrijk aspect dat niet over het hoofd mag worden gezien. Bij een eenmanszaak is uw privé vermogen en zakelijk vermogen niet gescheiden. Dit betekent dat wanneer u aansprakelijk wordt gesteld, u met uw gehele vermogen aansprakelijk bent. Buiten de eenmanszaak kennen wij ook het vennootschap onder firma ofwel VOF. Een VOF is een personen associatie tussen twee of meerdere personen. In een voorafgaand opgestelde overeenkomst worden afspraken zoals winstverdeling, doel en duur opgesteld. Hierbij geldt dat ook de rechtsverhouding in deze overeenkomst wordt opgesteld. Van groot belang is dan ook dat deze overeenkomt met grote precisie wordt opgesteld. Een ervaren ondernemingsrecht advocaat van Spera Advocaten kan u in deze situatie optimaal bemiddelen naar het gewenste resultaat.

Ondernemingsrecht advocaat nodig?

Als u op zoek bent naar een ondernemingsrecht advocaat, dan bent u bij ons op de juiste plek. Door onze ruime expertise op juridisch gebied kunnen wij u snel en doeltreffend naar het gewenste resultaat bemiddelen. Om in contact met ons te komen hoeft u alleen maar het formulier op deze website in te vullen, wij zullen u dan zo snel mogelijk terugbellen. Ook kunt u ervoor kiezen direct met ons contact op te nemen. Dit doet u door te bellen naar: +31(0)45 400 95 91.

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520