Schuldsanering advocaat Brunssum

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, Uw schuldsanering advocaat Brunssum

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Ondernemingsrecht advocaat Landgraaf

Een professionele schuldsanering advocaat Brunssum en omgeving

Wordt u als ondernemer geplaagd door een groot aantal schulden en staat de continuïteit van uw onderneming op het spel? Dan kunt u er voor kiezen het faillissement van uw onderneming aan te vragen. Wij van Spera Advocaten adviseren u te kiezen voor een schuldsanering advocaat. De schuldsanering advocaat van Spera advocaten heeft ruime expertise in het bemiddelen van al uw juridische problemen omtrent schuldsanering in zowel Nederland als Duitsland. Vanuit onze kantoren in Heerlen en Aken kunnen wij alle grensoverschrijdende situaties op professionele wijze tot een goed einde brengen.

Faillissement

Het faillissement van uw onderneming kent ingrijpende gevolgen. Zo verliest u als ondernemer het beheer en de beschikking over het vermogen. In de meeste gevallen wordt een faillissement beëindigd zonder dat de schuldeisers hun vordering als voldaan beschouwen. Nadat het faillissement is opgeheven, kunnen de crediteuren zich opnieuw tot de debiteur wenden. Voor u als ondernemer is dit geen aantrekkelijk alternatief, omdat u in dit geval nooit verlost zal worden van uw schulden.

De schuldsanering

Een minder ingrijpende en effectievere mogelijkheid de schulden te vereffenen is een schuldsanering met crediteuren. De crediteur ziet in dit scenario nog iets van zijn schuld terug terwijl in het geval van een faillissement de ervaring leert dat de schuldeisers niet of nauwelijks iets van hun vordering terug zien. Om optimaal resultaat te behalen is het verstandig om de hulp in te schakelen van een professionele schuldsanering advocaat.

Een doorstart maken

Wanneer de schuldsanering heeft plaatsgevonden, kunt u als ondernemer uw ondernemingsactiviteiten voortzetten zonder dat u nog langer gebukt gaat onder een torenhoge schuldenlast. Bovendien blijft u als ondernemer baas in eigen huis en hoeft u niet het beheer en de beschikking van uw eigen onderneming aan een curator af te staan.

In contact komen met onze schuldsanering advocaat?

Heeft u juridische ondersteuning nodig van onze schuldsanering advocaat Brunssum en omgeving? Laat dan uw gegevens achter op deze website. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen zodat u snel voorzien bent van de juiste juridische bemiddeling. Ook kunt u ervoor kiezen zelf telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen naar +31(0)45400 95 91.

Voor een schuldsanering advocaat Brunssum en omgeving komt u naar Spera Advocaten & Rechtsanwälte | Uw schuldsanering advocaat Brunssum.

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520