Schuldsanering advocaat Kerkrade

Spera Advocaten & Rechtsanwälte, Uw schuldsanering advocaat Kerkrade

Particulieren

Klik hier voor alle rechtsvormen voor particulieren.

Ondernemers

Klik hier voor alle rechtsvormen voor ondernemers.

Ondernemingsrecht advocaat Kerkrade

Een gespecialiseerde schuldsanering advocaat Kerkrade en omstreken.

Als ondernemer kan het vaak voorkomen dat u geplaagd wordt door diverse schulden. In een ernstige situatie kan dit zelfs ervoor zorgen dat de continuïteit van uw onderneming in gevaar komt. U kunt in deze situatie kiezen om voor uw onderneming het faillissement aan te vragen. Een tweede optie die u heeft is de schuldsanering. Kiest u voor de schuldsanering, dan kan de schuldsanering advocaat van Spera u goed bijstaan en adviseren. Wij zijn hét adres als u in zowel Nederland als in Duitsland opzoek bent naar een schuldsanering advocaat. Grensoverschrijdende geschillen kunnen op een professionele en effectieve wijze opgelost worden dankzij onze kantoren in Aken en Heerlen. Dankzij diepgaande cursussen en het volgen van de laatste ontwikkelingen, blijven wij onze concurrenten altijd een stap voor.

Aanvragen van faillissement voor uw onderneming

Als u faillissement voor uw onderneming wilt aanvragen dan brengt dit vaak ingrijpende gevolgen met zich mee. Een goed voorbeeld hiervan is dat u het beheer en de beschikking over uw vermogen verliest. Een vaak voorkomend probleem is dat het faillissement wordt beëindigt zonder dat de schuld voldaan is. Is het faillissement opgeheven, dan kunnen de crediteuren nog steeds aankloppen bij de debiteur. U als ondernemer heeft hier weinig profijt van want op deze wijze komt u nooit van uw schuld af.

Kiezen voor de schuldsanering

Een meer doeltreffende methode is schuldsanering met crediteuren. Bij deze methode zien de crediteuren, in tegenstelling tot faillissement, wel vordering ontstaan. Om u tijdens deze procedure optimaal bij te staan met goed advies en een degelijke kennis, is het verstandig dat u een schuldsanering advocaat inschakelt.

Een doorstart maken

Nadat de schuldsanering heeft plaatsgevonden, kunt u uw ondernemingsactiviteit normaal voortzetten. Bovendien blijft u baas in eigen huis en hoeft u dus uw vermogen niet af te staan aan een curator.

Wilt u in contact komen met onze schuldsaneringen advocaat?

Neem vrijblijvend contact met ons op als u juridische steun nodig heeft van een schuldsanering advocaat nabij Kerkrade en omgeving. Laat uw gegevens achter op onze website. Een van onze medewerkers zal u dan zo spoedig mogelijk terug bellen om samen met u de juiste oplossing te vinden. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via het volgende nummer +31(0)45 400 95 91.

Voor een schuldsaneringen advocaat nabij Kerkrade en omgeving komt u naar Spera Advocaten & Rechtsanwälte.

Meer informatie

Mocht U naar aanleiding van één van de besproken onderwerpen nog vragen hebben of mocht U anderszins vragen hebben, kunt U deze vrijblijvend stellen door het contactformulier zoveel mogelijk in te vullen en aan ons verzenden. Vervolgens wordt met U omgaand contact opgenomen.

Spera & Partners gaat verder als LexQuire International Tax & Law

Met vestigingen in Nederland en Duitsland kan ons kantoor de grensoverschrijdende vraag naar juridische diensten op een professionele wijze invullen.

Valkenburgerweg 18 6411 BN HEERLEN (Nederland)
T. +31 (0)45 400 9591
F. +31 (0)45 400 9262

Amerikalaan 1 6199 AE MAASTRICHT (Nederland)
T. +31 (0)88 17 17 017

Neuer Zollhof 1 40221 DÜSSELDORF (Duitsland)
T. +49 (0)211 497 67 413
F. +49 (0)211 5403 9520